Vladimir Putin  si fiicele sale aproape necunoscute! Cum arata ele?! Una dintre ele este mai bogată decât tatăl ei!

Vladimir Putin si fiicele sale aproape necunoscute! Cum arata ele?! Una dintre ele este mai bogată decât tatăl ei!

loading...

Vladimir Putin  si fiicele sale aproape necunoscute! Cum arata ele?! Una dintre ele este mai bogată decât tatăl ei!

Vladimir Putin, președintele Rusiei, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume,  dar a reusit sa își țină ascunsă familia, de aceea fiicele sale sunt aproape necunoscute publicului.

Putin s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva in 1983,   si au trăit în Germania în perioada 1985 – 1990. Au împreună două fete: Mariya (28 aprilie 1985) și Yekaterina (31 august 1986).

Devenit președintele Rusiei, Vladimir Putin a hotarat să își școlească fetele acasă. Desi au absolvit la Universitatea Sankt Petersburg, Mariya teminând Medicina, iar Yekaterina s-a înscris la Studii Orientale, niciuna dintre ele nu a fost văzută vreodată în campusul studențesc. Cele două tinere au fost înscrise la Universitate cu nume false, din motive de securitate, relateaza unica.ro.

„Fiicele lui Putin au fost înscrise la facultate sub nume false, iar colegii nu le-au știut niciodată adevărata identitate”, scrie The New York Times.

Există insa câteva fotografii cu fiicele lui Vladimir Putin. Mariya, fiica cea mare a liderului rus, ține la viața privată și are apariții publice foarte rare, în timp ce Yekaterina este dansatoare și acrobată de profesie.

Vladimir Putin este considerat cel mai puternic om din lume, însă se pare că nici fetele lui nu se lasă mai prejos. Cel puţin fiica mai mică a acestuia, Ekaterina Tikhonova, care e chiar mai bogată decât tatăl său, fiind miliardară.

Potrivit unei investigaţii a jurnaliştilor de la Reuters, Ekaterina a reuşit la doar 29 de ani să deţină împreună cu soţul ei, politicianul rus Kirill Shamalov, o avere de două miliarde de dolari.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )