ADRIAN MUTU spune NU unui nou SCANDAL

ADRIAN MUTU spune NU unui nou SCANDAL

loading...

Atacantul formaţiei ASA Târgu Mureş, a precizat pe contul său de Facebook, faptul că el nu este acuzat de evaziune fiscală în dosarul deschis de procurorii italieni în 2012.

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport informează că trecerea lui Adrian Mutu de la Juventus la Fiorentina, din urmă cu zece ani, este unul dintre transferurile anchetate în dosarul “Offside”. Persoanele vizate în cazul acestei mutări sunt finanţatorul clubului Fiorentina, Andrea della Valle, directorul sportiv din acea vreme, Pantaleo Corvino, şi Adrian Mutu. Corvino era unul dintre apropiaţii fraţilor Ioan şi Victor Becali, agenţii lui Adrian Mutu din acea perioadă.

Poliția financiară italiană a efectuat marți percheziții la sediile a 35 de cluburi italiene de fotbal din primele două divizii, între care trei de top — AC Milan, Lazio Roma și SSC Napoli—, ca urmare a descoperirii unei vaste rețele de evaziune fiscală. Cu această ocazie au fost ridicate numeroase documente, fiind pus totodată sechestru pe bunuri în valoare de 12 milioane euro, după cum a anunțat presa italiană.

“Eu nu sunt acuzat de evaziune fiscală, așa cum redau ziarele și televiziunile din România (încă o aberație!!) Ce se întâmplă în Italia e exact ce s-a întâmplat în România cu Ťdosarul transferurilorť în care erau acuzați președinții de cluburi și agenții de jucători, așa zișii Ťprocuratoriť, nu jucătorii care au fost transferați de aceștia!! Asta se investighează în Italia, transferurile, mai bine zis dacă cluburile au declarat toți banii, câți bani au dat la agenți și dacă aceștia au declarat banii încasați!!! Eu nu am fost citat să mă prezint pentru declarații!!”, a scris Mutu în mesajul său.

sursa

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )