Adrian Mutu – un nou SCANDAL !

Adrian Mutu – un nou SCANDAL !

loading...

Revenit de curând în ţară, după ce a petrecut o vacanţă romantică în Cuba alături de noua lui soţie, Sandra Bachici, Adrian Mutu a fost implicat într-un scandal, joi seară, într-un restaurant centrul Bucureştiului.

Fotbalistul a petrecut alături de mai muţi prieteni şi a consumat mai multe sticle de vin alături de cei prezenţi la masa lui, apoi a plecat fără să plătească consumaţia, relatează Gazeta Sporturilor.

”Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază… Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota”, au declarat martorii oculari.

Contactaţi de Gazeta Sporturilor, oficialii restaurantului au confirmat că joi seară Adrian Mutu a fost prezent în restaurantul din strada Icoanei: “Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!”.

Adrian Mutu a lăsat pentru un moment fotbalul pe planul al doilea. Fostul decar al naţionalei s-a căsătorit pentru a treia oară, de această dată cu Sandra Bachici.

Cei doi au ales Cuba ca destinatie unde sa isi lege destinele. Anunţul căsătoriei a fost făcut chiar de fostul fotbalist pe contul său de Instagram. Mutu şi Sandra şi-au unit destinele pe plajă şi “Briliantul” a postat o imagine pe reţelele de socializare.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )