Mircea Lucescu – LOVIT IN PLIN !

Mircea Lucescu – LOVIT IN PLIN !

loading...

Lucescu, “captiv” în Ucraina? Turcii susţin că tehnicianul român are o sumă uriaşă blocată în urma unei decizii a guvernului de la Kiev. De câţi bani ar fi vorba

Publicaţia Haberi Yakala scrie despre interesul lui Trabzonspor pentru tehnicianul român de 70 de ani, dar precizează că negocierile sunt extrem de dificile, în condiţiile în care românul ar avea o sumă uriaşă “blocată” în conturile din Ucraina, în urma unei decizii luate de Guvernul de la Kiev.

Mai exact, o bună parte din banii încasaţi de Lucescu de la Şahtior în cei peste 10 ani de contract, adică aproximativ 20 de milioane de euro. Guvernul Ucrainean a impus restricţii dure în urma izbucnirii conflictelor din estul ţării, limitând la 500.000 de euro suma ce poate fi retrasă sau transferată în cursul unui an, notează turcii.

Turcii susţin că Lucescu vrea mai întâi să-i rezolve această problemă, urmând să apeleze la ajutorul patronului lui Şahtior, Rinat Ahmetov, şi abia apoi se va putea aşeza la masa negocierilor cu Trazonspor.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )