Partida Simona Halep – Svetlana Kuzneţova, întreruptă din cauza ploii, se va relua vineri

Partida Simona Halep – Svetlana Kuzneţova, întreruptă din cauza ploii, se va relua vineri

loading...

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Svetlana Kuzneţova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, care a început joi, cu o întârziere de patru ore şi jumătate, a fost oprit după 42 de minute, din cauza ploii, la scorul de 5-4 pentru sportiva română, înaintea serviciului rusoaicei.

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Svetlana Kuzneţova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, întrerupt din cauza ploii la scorul de 5-4 pentru româncă, se va relua vineri, au anunţat organizatorii. Halep poate juca vineri atât meciul din semifinale, cât şi finala, la Sydney.

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Svetlana Kuzneţova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, întrerupt din cauza ploii la scorul de 5-4 pentru româncă, se va relua vineri, nu înainte de ora 04.00, finala competiţiei fiind programată în aceeaşi zi, de la 10.30.

Partida, programată iniţial la 16.00, ora locală, a fost amânată din cauza ploii care a căzut la Sydney. În cursul ei, la scorul de 4-3 şi 30-15 pentru Kuzneţova, meciul a mai fost oprit câteva minute deoarece o ploaie uşoară a făcut alunecoasă suprafaţa de joc de pe Ken Rosewall Arena. Întâlnirea a fost reluată după ştergerea terenului, apoi ploaia şi vântul s-au înteţit.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )