”Prognostic Imprevizibil” pentru unul dintre eroii GENERATIEI DE AUR

”Prognostic Imprevizibil” pentru unul dintre eroii GENERATIEI DE AUR

loading...

Dănuţ Lupu (48 de ani) a suferit weekend-ul trecut un infarct, iar starea fostului internaţional este foarte gravă, el aflându-se în comă în aceste momente !

Fostul fotbalist de la Dinamo şi Rapid este ţinut în viaţă de aparate, după ce la finalul săptămânii trecute a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-l stabiliza. Din primele informaţii, doctorii se feresc să dea un pronostic în privinţa şanselor de a recuperare totală, principala temere fiind legată de faptul că a trecut o perioadă destul de mare în care creierul nu a fost oxigenat. Astfel, fostul fotbalist s-ar putea alege cu probleme neurologice.

Surse medicale au declarat că situaţia fostului mare mijlocaş este gravă. Dănuţ Lupu are probleme serioase cu respiraţia şi i se administrează medicamente care să-l ajute în acest sens:

”Lupu suferă de insuficienţă respiratorie. Este pe antibiotice, antivirale şi medicamente, care să-l ajute în procesul de respiraţie. A ajuns la spital negru la faţă, din cauza lipsei de oxigen. Prognosticul este imprevizibil”, au declarat pentru ProSport surse din Institutul Matei Balş

Fostul mare fotbalist a fost dus la spital sâmbătă seara, se află la terapie intensivă, dar este conştient: “Momentan este în stare gravă. Este internat la secţia de terapie intensivă. Diagnosticul este confidenţial. Dacă domnul Lupu sau familia lui vor să faca public diagnosticul sunt liberi s-o facă. A fost admis în spital sâmbătă seara, nu mă pot pronunţa asupra prognosticului, pentru că este sub tratament. Urmează să vedem cum raspunde la acest tratament. Pacientul este conştient“, a declarat doctorul Cătălin Apostolescu.

Dănuţ Lupu a suferit doar o dublă pneumonie acută, nu un infarct, aşa cum iniţial s-a vehiculat. Fostul mijlocaş al naţionalei se află sub tratament la Spitalul “Matei Balş” din Bucureşti, după ce a fost internat în cursul zilei de sâmbătă. ProSport a stat de vorbă cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. “El a răcit săptămâna trecută, tot umblă cu capul descoperit. A ieşit încins din casă săptămâna trecută, el avea o gripă de tip A şi s-a agravat. Acum se află sub investigaţii, iar de ieri a început să mânânce”,  a spus apropiatul fostului coordonator de la Dinamo, Rapid şi Panathinaikos.

sursa

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )