SOCANT ! POZA care a facut RAVAGII pe net ! CEA MAI BUNA PRIETENA a Nadiei e… un EL !

SOCANT ! POZA care a facut RAVAGII pe net ! CEA MAI BUNA PRIETENA a Nadiei e… un EL !

loading...

CEA MAI BUNA PRIETENA a Nadiei e… un EL !

PRIETENIE VECHE DE 40 DE ANI !

Nadia și Caitlyn s-au cunoscut cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Montreal (1976).

Olimpiada de la Montreal din 1976 a rămas în istorie pentru nota de 10 luată de Nadia Comăneci, asta cu siguranță, dar pentru gimnasta noastră a însemnat chiar legarea unor prietenii durabile cu alți atleți cunoscuți.

Așa se face că, zilele acestea, la 40 de ani de la Jocurile Olimpice, Nadia s-a întâlnit în Statele Unite cu Caitlyn Jenner, cu ocazia lansării celui de-al doilea sezon din reality show-ul “I am Cait”, notează Daily Mail. Nu putem spune că Nadia și Caitlyn “se cunosc” de mult timp, căci înainte de a se îmbrăca în haine femeiești, Caitlyn se numea Bruce și câștiga medalii peste medalii la concursurile de atletism în care reprezenta SUA.

Imaginea cu cele două a fost publicată pe conturile de socializare ale ambelor, alături de un mesaj care dă indicii cu privire la prietenia de patru decenii care le leagă. “Montreal 1976… 40 de ani mai târziu”, a scris românca, în timp ce Caitlyn a adăugat: “Cât de mult aur într-o poză! Ce mă bucur că te-am văzut, Nadia!”

1976 s-a dovedit a fi un an cu noroc pentru Nadia și Caitlyn (Bruce). Nadia s-a ales cu nota perfectă, iar Bruce a doborât recordul mondial în proba de decatlon și a fost numit cel mai bun atlet din lume.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )