A cheltuit mii de euro pe operații estetice pentru a arăta ca un desen animat

A cheltuit mii de euro pe operații estetice pentru a arăta ca un desen animat

loading...

A cheltuit mii de euro pe operații estetice pentru a arăta ca un desen animat.

În general, anumiți oameni sunt tentați de a-și alege modele în viață, dar nu întotdeauna acestea sunt persoane reale. O femeie a cheltuit peste 17.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta exact ca trei celebrități, printre care și un desen animat.

Laura Boaten (28 de ani) a chletuit sume exorbitante de bani pentru a arăta ca un Miss Piggy, Jessica Rabbit și Beyonce la un loc, relatează TheSun.co.uk. Chiar și după ce corpul ei a fost schimbat în mod fundamental, Laura nu vrea să se oprească aici; vrea să facă și alte operații estetice la sâni, la abdomen și injecții cu Botox în buze.

“Doream să arăt ca un hibrid sexy între Miss Piggy, Jessica Rabbit și Beyonce, iar după ce am găsit pe Google o imagine cu acest personaj animat blonf, m-am îndrăgostit”, a declarat Laura.

Obsesia ei a început imediat după ce a murit mama sa, la vârsta de 52 de ani. “Pierderea mamei mele mi-a schimbat viața. M-a făcut să realizez că pot să fac orice mă face fericită, iar pentru mine, acest lucru a însemnat chirurgia estetică.

Vezi  aici —-> m.click.ro

capture-20160612-164800-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )