A FOST IDENTIFICATA FEMEIA din IMAGINEA VIRALA !

A FOST IDENTIFICATA FEMEIA din IMAGINEA VIRALA !

loading...

Tragicele atentate comise la Bruxelles marți (22 martie) au fost ilustrate de o serie de fotografii șocante. În imagini apar rămășițele exploziilor, dar și unele victime însângerate. Una dintre ele a făcut înconjurul lumii: o poză în care o femeie apare plină de funingine, cu hainele arse și cu sânge pe frunte și pe picioarele dezgolite.

Nidhi Chaphekar se afla pe aeroportul Zaventem din Bruxelles în momentul exploziei, potrivit The Sun. Femeia, care lucrează ca însoțitoare de zbor pentru compania indiană Jet Airways, tocmai venise la serviciu, unde urma să se alăture colegilor ei într-o călătorie către Newark, Statele Unite ale Americii.

Nidhi provine din suburbia Andheri din Mumbai, India, și este mama a doi copii. Lucrează ca însoțitoare de zbor de mai bine de 15 ani. Colegii ei au pornit o campanie de susținere prin hashtagul #prayfornidhi (în traducere, „rugați-vă pentru nidhi”, n.r.) pe rețelele sociale, prin intermediul căreia fotografia ei a ajuns să fie văzută de milioane de oameni.

Sursele din apropierea victimei susțin că femeia este internată în spital, starea ei fiind stabilă. „Familiei ei i s-a spus de către Jet Airways că este bine, în spital. Sunt șocați și nu au reușit, încă, să vorbească cu ea. Dar Ambasada Indiei a confirmat că se află în afara oricărui pericol. Suntem recunoscători că a supraviețuit acestei tragedii îngrozitoare”, au declarat apropiații ei.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )