ATENTIE ! Daca ai imprumuturi la banca, TREBUIE SA STII cum AI FOST ”TRAS IN PIEPT” !

ATENTIE ! Daca ai imprumuturi la banca, TREBUIE SA STII cum AI FOST ”TRAS IN PIEPT” !

loading...

ATENTIE !

Acest articol se adreseaza fiecarui roman care are un credit: in franci elvetieni, yeni, dolari, euro, etc! Daca Banca v-a externalizat creditul (performant sau neperformant) atunci trebuie sa primiti inapoi intreaga DOBINDA pe care ati platit-o in anii de „externalizare”!

Mergeti la banci si cereti sa vi se comunice daca au externalizat creditul d-voastra si pentru cit timp !

Practic, romanii care au credite la Banci au fost furati de vreo 7 miliarde de euro !

Cel putin 5 Banci straine au externalizat in strainatate dobinzile „fraierilor” de romani, care au credite!

Potrivit Legilor din Romania si reglementarilor BNR, romanii puteau plati dobinzi doar unor entitati legalizate si agreate in Romania!

Din rata lunara, peste 80% insemna dobinda, practic cel mai mare efort al romanului care se zbatea sa isi plateasca „rata”!

La o rata lunara de 800 de euro (sau franci), 640 de euro erau pentru dobinda. La 60 de luni „externalizare” de credit, inseamna ca dobinda platita la un srl din strainatate a fost de 38.400 de euro! Ilegal si imoral! Acesti bani trebuie returnati de Banca automat in buzunarul „fraierului”!

Mugur Isarescu a permis camata la nivel de export! Peste 7 miliarde de euro au iesit din tara ilegal!

Mugur Isărescu a fost numit în fruntea Băncii Naţionale în septembrie 1990. De 25 de ani, acest personaj sinistru a tăcut la fiecare lovitură dată cetățenilor acestei țări de către cei mai corupți dintre oameni. S-au devalizat și s-au jefuit sute de bănci, iar el a tăcut și a încasat beneficii. Și a deschis larg gura de fiecare dată când interesele acestor corupți au cerut-o, folosindu-se de limba de lemn a sistemului monetar pentru a manipula opiniile conaționalilor lui, cei pe care nu dă doi bani. Acum, Isărescu nu face altceva decât să lupte împotriva românilor, pentru că e un nemernic obraznic.

Deși se pare ca este protejat internațional de către marile puteri ce au mari interese în România, Mugur Isărescu va fi acuzat de abuz în serviciu şi instigare la fals și va fi arestat in cursul anului 2016, conform mai multor surse printre care se numără și jurnalistul Radu Moraru.

Primul pas a fost făcut în luna aprilie 2015, când Agenția Naționala de Integritate a verificat averea guvernatorului BNR.

Banca Națională a României protejează băncile private în loc să protejeze cetățenii români. 

Băncile străine din România au avut profituri uriașe în ultimii ani, protejate de Mugur Isărescu și supușii lui de la BNR, creându-se o adevărată mafie bancară cu legături în lumea politică și în cea interlopă.

După adoptarea proiectului de lege care permite unei persoane care s-a împrumutat la bancă și nu mai poate plăti datoria să treacă în proprietatea băncii imobilului ipotecat în Camera Deputaților, bancherii au sărit ca arși și s-au apucat să arunce bani slugilor din media pentru a creea adevărate campanii de manipulare împotriva legii menționate.

Folosind cuvinte precum „îngrijorare”, „consecințe extreme” și „impact negativ”, trompetele lui Isărescu încercă să agite spiritele în favoarea bancherilor, sperând ca românii să se sperie și să se opună promulgării acestei legi care i-ar scăpa de datorii și ar lua băncilor dreptul de a-i urmări până la sfârșitul vieții lor, a copiilor și nepoților lor. 

Pe anumite căi, bancherii, în frunte cu Isărescu, recurg chiar și la intimidarea președintelui Klaus Iohannis, pentru ca acesta să nu promulge această lege, potrivit căreia o persoană care s-a împrumutat la bancă și nu mai poate plăti datoria poate să treacă în proprietatea băncii imobilului ipotecat, banca nemaiputându-se îndrepta către alte bunuri sau venituri.

Anchetele jurnalistice au demonstrat, de-a lungul anilor, că băncile vând creditele clienților pe nimic (10%, 5% din valoare, uneori chiar mai puțin) unor firme care urmează să îi execute pe clienți precum niște cămătari ordinari, cerându-le acestora sume mai mari decât cele pe care le datorau băncilor. Clienții de bună credință intră astfel în imposibilitatea de a mai plăti enorma sumă pe parcursul vieții, datoriile fiind moștenite de soții/soțiile și copiii acestora, ce rămân sclavi ai firmelor-cămătar, moștenite la rândul lor de către copiii parveniți ai infractorilor de azi.

Aceste firme-cămătar sunt conduse de cadre din serviciile secrete (cei mai mulți având legături cu fosta securitate ceaușistă), cu sprijinul politicienilor și al legiuitorilor, munca de recuperare fiind făcută de persoane cu legături în lumea interlopă. Băncile au numeroase avantaje ca urmare a vânzării creditelor clienților ce nu mai pot plăti ratele, îmbogățindu-i pe cei ce dețin puterea de stat.

mai departe citeste aici:

sursa

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )