Baietii astia doi au socat lumea! Sunt doi copii normali toata ziua, dar cand apune soarele ceva HALUCINANT se intampla cu ei!

Baietii astia doi au socat lumea! Sunt doi copii normali toata ziua, dar cand apune soarele ceva HALUCINANT se intampla cu ei!

Baietii astia doi au socat lumea! Sunt doi copii normali toata ziua, dar cand apune soarele ceva HALUCINANT se intampla cu ei! Nimeni nu intelege de ce.

 Abdul Rasheed (in varsta de 9 ani) si fratele lui mai mare, Mohammad (13 ani) au o poveste de viata socanta.

In timpul zilei sunt copii normali, se joaca, vorbesc, studiaza. Cum vine noaptea insa, ei se transforma total. Nu se mai pot misca si nu mai pot vorbi, paralizeaza total. Cei doi pusti au fost porecliti “copiii solari”, insa medicii nu stiu ce diagnostic sa le puna. Nimeni nu are nicio explicatie pentru starea lor. Doi frati ai celor doi copii au murit din cauza aceleaiasi boli.

“Luam acest caz ca pe o provocare. Medicii nostri efectueaza teste pentru a afla de ce copiii sunt activi ziua, dar nu pot deschide ochii, vorbi sau manca dupa asfintitul soarelui”, a spus Javed Akram, profesor de medicina la Institutul pakistanez de Stiinte medicale.

Analizele lor au fost trimise chiar si in strainatate, insa pana acum nimeni nu a reusit sa le puna un diagnostic si mai ales sa le dea un tratament care sa ii faca sa duca o viata normala si pe timpul noptii. Se pare ca ei se pot misca perfect normal in timpul zilei chiar daca se afla intr-o camera in care este intuneric sau atunci cand ploua.

Vezi aici —-> supertari.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.