Bărbatul care are trei iubite şi trăieşte cu toate în aceeaşi casă. Cum arată o relaţie „poligamă”

Bărbatul care are trei iubite şi trăieşte cu toate în aceeaşi casă. Cum arată o relaţie „poligamă”

loading...

Bărbatul care are trei iubite şi trăieşte cu toate în aceeaşi casă. Cum arată o relaţie „poligamă”.

Marea majoritate nu ar suporta gandul ca partenerul lor se mai vede si cu alte persoane, dar acesta nu este nici pe departe cazul urmatorului grup de indragostiti. Americanii Josh, Sarah, Alyssa si Mary Ashley formeaza o “polifamilie”.

Totul a inceput cand Josh si Sarah au format un cuplu. Cei doi aveau inca de atunci o relatie deschisa, in care se vedeau si cu alti parteneri.

 “Am iesit la intalniri cu mai multe fete si asa am intalnit-o pe Alyssa. Ea ne-a placut pe amandoi inca de la inceput, iar relatia a evoluat natural.” a explicat Josh pentru site-ul matrimonial OpenMinded, conform Daily Mail.

“Apoi am intalnit-o pe Mary Ashley, care era deja poligama. A fost probabil singura persoana careia nu a trebuit sa ii explic conceptul.” a adaugat barbatul. Acum toti patru traiesc sub acelasi acoperis si au invatat sa se bucure de calitatile fiecaruia. Ei sunt de parere ca este nedrept sa ceri totul de la o singura persoana, iar in acest gen de relatie isi pot satisfice diferitele nevoi relationand fiecare cu fiecare.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )