,,Esti ceea ce mananci’’! OBICEIURI ALIMENTARE CARE TE IMBATRANESC PREMATUR

,,Esti ceea ce mananci’’! OBICEIURI ALIMENTARE CARE TE IMBATRANESC PREMATUR

loading...

,,Esti ceea ce mananci’’! OBICEIURI ALIMENTARE CARE TE IMBATRANESC PREMATUR.

Zicala ,,esti ceea ce mananci’’ nu este chiar fara sens! Cu adevarat, ceea ce mancam ne influenteaza sanatatea si viata, in general. Exista o serie de alimente pe care le consumam zilnic si despre care nu stim ca ne fac atat de rau.

Indulcitorii artificiali

Aspartamul sau sucrazitul sunt de evitat. Mai mult, evitati si produsele care contin acesti indulcitori. Nu sunt benefici sanatatii voastre.

Carnea arsa

De multe ori vi se poate servi o friptura mai arsa. Nu consumati arsura! Inlaturati-o! Aceasta arsura contine hidrocarburi care pot produce inflamatii si in acest fel nivelul de colagen. Pielea se va deteriora si veti imbatrani mai repede.

Produse lactate in exces

Cum nici acestea nu mai sunt ceea ce au fost, evitati sa le consumati in exces. Consumati-le in cantitati moderate, pentru a evita ingerarea masiva a unor compusi care nu au ce cauta in produsele lactate. Sau cumparati produse cat mai ecologice!

Zahar alb in cantitati mari

Nu exagerati cu zaharul! Prea mult poate duce la aparitia pungilor sub ochi si la o imbatranire generalizata a organismului. Zaharul alb este procesat si de aceea nu trebuie consumat in cantitati prea mari. Limitarea nu prezinta insa niciun pericol.

Continuarea aici —-> bydiana.ro

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )