BILANT APOCALIPTIC Bruxelles – 31 MORTI, 250 RANITI

BILANT APOCALIPTIC Bruxelles – 31 MORTI, 250 RANITI

loading...
Martorii au declarat că au “simţit ” undele de şoc provocate de explozii şi cred că deflagraţiile au avut loc la check-inul pentru cursa  American Airlines, la ora locală 8.00 dimineaţa( 9.00- ora României), relatează Daily Mail.
În atentatele de la Bruxelles de marţi dimineaţă care au vizat aeroportul Zaventem şi staţia de metrou Maalbeek, 31 de persoane au murit şi 250 au fost rănite, scrie 20minutes.fr.
 Potrivit unui martor citat de RTBF, mai multe persoane au fost rănite în terminalul de plecări din faţa hotelului Sheraton.
Va reamintim ca doi belgieni, fraţii Khalid şi Brahim El Bakroui, au fost identificaţi drept presupuşii atacatori kamikaze care s-au detonat pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, marţi dimineaţă, fiind căutaţi şi în cadrul anchetei privitoare la atentatele din Paris, anunţă RTBF, citând o sursă din poliţie.
Atacatorul căutat de autorităţile belgiene care a fost surprins de camerele de supraveghere de pe aeroportul Zaventem, reuşind să scape, este Najim Laachraoui, fiind şi el implicat în atentatele din Paris, în care ar fi avut un rol decisiv.
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )