BILANT HALUCINANT ! Cel puţin 26 de MORTI şi zeci de RANITI în atentatele din capitala Belgiei

BILANT HALUCINANT ! Cel puţin 26 de MORTI şi zeci de RANITI în atentatele din capitala Belgiei

loading...

26 de morti si 50 în stare gravă !

Cel puţin 26 de persoane au murit, iar alte zeci sunt rănite în urma exploziilor produse pe un aeroport şi în staţii de metrou din oraşul belgian Bruxelles, în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate, afirmă surse citate de presa belgiană. Alte două explozii au fost semnalate în staţiile de metrou Schuman şi Maalbeek, foarte aproape de sediul Comisiei Europene.

Cel puţin 26 de persoane au murit, iar alte zeci sunt rănite în urma exploziilor produse pe un aeroport şi în staţii de metrou din oraşul belgian Bruxelles, în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate, afirmă surse citate de presa belgiană.

Niciun cetăţean român nu a fost victimă a atentatelor produse la Bruxelles, marţi dimineaţă, a afirmat premierul Dacian Cioloş, care a adăugat că oficialii români care sunt în vizită de lucru la Comisia Europeană sunt în siguranţă la sediul reprezentanţei permanente a României la UE.

Conform unui bilanţ preliminar, 21 persoane au fost ucise, iar alte zeci sunt rănite în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate. Circa 50 de persoane sunt în stare gravă.

Bilanţul victimelor nu a fost confirmat de autorităţi.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )