BOLI ÎNFIORĂTOARE DESPRE A CĂROR EXISTENȚĂ HABAR NU AVEAI

BOLI ÎNFIORĂTOARE DESPRE A CĂROR EXISTENȚĂ HABAR NU AVEAI

loading...

BOLI ÎNFIORĂTOARE DESPRE A CĂROR EXISTENȚĂ HABAR NU AVEAI.

Nu ştiu despre voi, dar deobicei când mă îmbolnăvesc îmi place să mă plâng cât mai mult, dar poate că ar trebui să mulţumim faptului că majoritatea dintre noi ne pricopsim cu o banală raceală. Uită-te la unele dintre bolile si simptomele enumerate în articol şi poveştile de groază de necrezut.

1. Fibrodysplasia ossificans progressiva

Aşa arată un schelete, când toate oasele din corp au fost unite între ele. Această boală teribilă mai este cunoscută şi ca omul de piatră. Afecțiunea este cauzată de o mutaţie în mecanismul de apărare a corpului din cauza căreia tot ţesutul este distrus și este înlocuit cu o substanţă asemănătoare osului. Nu există remediu pentru această boală.

ellieboala9

2.Tree Man Syndrome sau Sindromul Omului Copac

Nu, aceşti oameni nu se transformă în copaci, dar realitatea este la fel de înfricoşătoare. Numele oficial al acestei boli este Epidermodysplasia verruciformis, dar este mai cunoscută sub numele Tree Man Syndrome (omul copac) din cauza leziunilor cu aspect de coajă de copac pe care le provoacă. Persoanele care suferă de această condiţie au piele care produce in mod constant papule solzoase cauzate de hipersensibilitatea la infecţii HVP. Aceste infecţii sunt prezente in 80% din toţi oamenii dar sistemul nostru imunitar se descurca usor cu ele fara simptome.

Omul Copac. FOTO: leytto.wordpress.com

3. Hypertrichosis,Werewolf Syndrome (sindromul vârcolacului)

Unii oamenii se plâng că sunt nevoiţi să se penseze, sau că trebuie să se radă odată la saptamană, ei bine, imaginaţi-vă dacă aveaţi echivalentul părului din cap pe fată şi pe corp. Sindromul vârcolacului cauzează creşterea incontrolabilă a părului pe aproape toată suprafaţa corpului. Această condiţie este genetică şi îşi face apariţia vizibilă până în adolescenţă, dar sunt şi cazuri în care această boală a fost indusă de către produse pentru creşterea părului, aşa că aveţi grijă ce vă doriţi.

Omenii Lupi . FOTO Prezi.com

4. Progeria

Aşa arată o persoană care îmbătrâneşte de 5 ori mai rapid decât o persoană normală. Studiile arată că o personă nascută cu această boală va avea corpul unei persoane de 80 de ani până când împlinește 15 ani. Cei născuţi cu parogeria rareori trăiesc peste vârsta de 20 de ani. Această boală este provocată de o mutaţie aleatorie, ceea ce înseamnă ca oricine ar putea avea un copil cu această boală.

Așa arată un copil afectat de boala Progeria. FOTO: CNN

Continuarea aici —-> elli.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )