Braila, IN LACRIMI. AZI DIMINEATA, 4 femei și un bărbat și-au pierdut viața în drum spre serviciu

Braila, IN LACRIMI. AZI DIMINEATA, 4 femei și un bărbat și-au pierdut viața în drum spre serviciu

loading...

SECERATI PE TROTUAR !

TRAGEDIE FARA MARGINI IN ORASUL BRAILA AZI DIMINEATA !

ROMANIA – TARA IN CARE SE DAU PERMISE DE CONDUCERE ILEGAL !

CINE VA RASPUNDE PENTRU MOARTEA CELOR CINCI ?

ATENTIE ! VIDEO SOCANT

Șoferul este supraponderal și, se pare, suferă de epilepsie. E posibil să fi suferit o criză.

În urmă cu puțin timp, un conducător auto a intrat în plin cu mașina într-un grup de persoane, în imediata apropiere a stației Braicar de la TUG.

 

UPDATE 10.25: Tragedie pe Râmnicu Sărat. Șoferul este supraponderal și, se pare, suferă de epilepsie. E posibil să fi suferit o criză

În urmă cu puțin timp, șoferul care a produs tragedia a fost mutat de la Unitatea de Primiri Urgențe pe Secția de ortopedie. Este conștient și vizibil afectat de ce s-a întâmplat. A refuzat să vorbească cu presa. Tânărul de 26 de ani ar suferi, conform medicilor, de epilepsie. Este și supraponderal, are 130 kg. E posibil ca accidentul să se fi produs în timpul unei crize. Dacă boala se va confirma, rămâne de văzut cum a reușit să obțină permisul auto.

UPDATE 9.40: Tragedie pe Râmnicu Sărat. Numărul morților a ajuns la 5. Starea șoferului e stabilă

Șoferul autoturismului Renault Megane, cel care a produs tragedia de la TUG, în urma căreia cinci persoane și-au pierdut viața este stabil hemodinamic. Medicii de la UPU l-au diagnosticat cu politraumatism produs prin accident rutier, fractura la femurul stâng și mâna stângă. El rămâne internat pe secția ortopedie. Familia lui a ajuns la spital. Are 26 de ani și este din Brăila.

La UPU Brăila, urgențe medii a mai ajuns și o femeie de 47 de ani, tot din grupul secerat pe trotuarul morții. Ea este ranită ușor la gamba stângă. Rămâne însă sub supravegherea medicilor pentru că, martor la întreaga tragedie, femeia este puternic afectată psihic și emoțional.

 

UPDATE 9.15: Tragedie pe Râmnicu Sărat. Numărul morților a ajuns la 5. Patru femei și un bărbat și-au pierdut viața la TUG, în drum spre serviciu

Ultimele informații de la fața locului indică faptul că în urma tragediei rutiere au decedat 5 persoane, 4 femei și un barbat.

UPDATE 8.50: Tragedie pe Râmnicu Sărat. Numărul morților a ajuns la 5. Șoferul, de 26 de ani, în stare gravă

Pietonul rănit grav, cel pe care echipajul de la ambulanță a încercat să-l resusciteze minute bune, a pierdut lupta cu viața. Astfel, numărul morților din tragedia rutieră a ajuns la 5. Șoferul de 26 de ani este în stare gravă la spital. Acul vitezometrului s-a oprit în bord la aproape de 100 Km/h. Printre decedați, atât cât s-a putut identifica, s-ar afla două femei, o fată și doi bărbați, unul tânăr. Toți erau în drum spre serviciu.

UPDATE 8.15. GALERIE FOTO Tragedie pe Râmnicu Sărat. Patru morți, un rănit foarte grav la TUG

Mașina circula Pe Șoseaua Râmnicu Sărat, dinspre Piața Mare spre ieșirea din oraș. Înainte de Comuna din Paris , șoferul a pierdut contolul volanului, a intrat pe contrasens și a ajuns pe trotuar, unde a izbit din plin grupul de pietoni. Toți se îndreptau spre serviciu. Patru persoane au decedat pe loc, iar una, la acest moment, este resuscitată de medici, cu șanse mici de supraviețuire însă. Șoferul a rămas încarcerat în autoturism. Un echipaj de descarcerare l-a scos deja, iar acum se află în drum spre spital. Mașina este un Renault Megane cu numere de București. Vom reveni.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )