CATUSELE nu o deranjeaza pe Olguta: «Eu fac vacanţe la cort. N-a fost o problemă o noapte în arest »

CATUSELE nu o deranjeaza pe Olguta: «Eu fac vacanţe la cort. N-a fost o problemă o noapte în arest »

loading...

«Eu fac vacanţe la cort. N-a fost o problemă o noapte în arest »

Lia Olguţa Vasilescu (41 de ani) a declarat joi, după 24 de ore de reținere, că nu a avut probleme de acomodare în arestul Poliției București, fiind obișnuită cu condițiile mai puțin confortabile.

„Toată lumea în arestul central s-a comportat frumos cu mine. Eu fac concediile în cort, nu am nici o problemă”, a explicat deputata, care a fost plasată de magistrații Tribunalului București în arest la domiciliu, pentru luare de mită.

Joi seara, după ce a fost eliberată, primărița Craiovei, care este și vicepreședintele PSD, a ajuns acasă. Nu are voie să părăsească domiciliul timp de 30 de zile, lucru care nu pare s-o îngrijoreze, cel puțin la nivel declarative, pe Olguța Vasilescu. „E o perioadă meritată pentru mine din punctul de vedere al familiei. Îmi luasem, oricum, două săptămâni de concediu pentru campanie. Acum, am o lună pentru familia mea”, a precizat Olguţa Vasilescu.

Primarul Craiovei este acuzat de patru fapte de luare de mită, trei infracțiuni de folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și spălare de bani.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )