Cazul incredibil al copilului care se transformă în piatră

Cazul incredibil al copilului care se transformă în piatră

loading...

Cazul incredibil al copilului care se transformă în piatră.

Un copil a șocat și a înduioșat în același timp o lume întreagă prin condiția sa. El suferă de o boală extrem de rară care îi afectează treptat pielea astfel încât îi dă aspectul unei pietre.

La doar 15 zile după ce s-a născut, Pielea lui Ramesh Darji a început să se decojească, însă doar pentru a fi înlocuită de un tegument ciudat de culoare închisă, relatează DailyStar.co.uk. Acum, el are 11 ani și îi este foarte greu chiar să se și joace, ceilalți copii fugind de el speriați atunci când îl văd.

Boala de care suferă nu poate fi vindecată și chiar i-a afectat abilitatea de a merge sau de a vorbi. Tegumentul îngroșat de pe mâini și picioare îi provoacă dureri și îi este greu să se miște.

“Nu a putut niciodată nici măcar să ne explice ceva. Nu poate decât să ne arate când îi este foame sau când vrea să meargă la toaletă”, a declarat Nanda, tatăl băiețelului.

“Obișnuia să stea și să plângă, iar noi nu știam ce îl doare și cum să-l ajutăm. Orice copil care îl vede, fuge plângând. Este foarte greu pentru el și pentru noi să-l privim”, a mai adăugat acesta.

Vezi aici –> m.click.ro

capture-20160612-165055-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )