Ce fel de femeie esti, in functie de luna in care te-ai nascut!

Ce fel de femeie esti, in functie de luna in care te-ai nascut!

loading...

Ce fel de femeie esti, in functie de luna in care te-ai nascut!

Luna în care te-ai născut spune foarte multe despre tine și despre personalitatea ta. Așa că dacă încă mai cauți modalități de a te cunoaște pe tine și de a afla mai multe despre persoana ta și despre ceea ce te influențează, atunci ar trebui să citeși acest material. Este interesant, atât de interesant, încât âți poate răspunde la cele mai arzătoare întrebări. 

IANUARIE

Doamnele care se nasc în luna ianuarie sunt extrem de ambițioase, serioase și conservatoare. Femeile născute în această lună sunt predispuse să fie foarte critice și nu vor să vorbească despre propriile lor sentimente. Ele se apropie doar de oameni care sunt la același nivel intelectual și care împărtășesc aceleași opinii asupra vieții.

FEBRUARIE

Femeile lunii februarie sunt foarte romantice și trebuie să le trateze cu răbdare. Nu orice persoană le poate înțelege, din cauza asta, starea lor este mere în schimbare. Aceste femei au un mod abstract de gândire. Trebuie să știi că, dacă le trădezi, niciodată nu o să mai vrea să te vadă.

MARTIE

Femeile din această lună au carisma puternică și farmec. Ele sunt foarte loiale și dedicate. Aceste femei se îndrăgotesc greu. Ele sunt, de asemenea, foarte drăguțe, până când le superi. Dar să trăiești cu o persoană care este născut în martie este o adevărată plăcere.

APRILIE

Continuarea aici —–> elli.ro

1174059-1280x1024-[DesktopNexus.com]

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )