CE VEZI in Bruxelles DUPA ATENTATE ? FLORI si POLITISTI

CE VEZI in Bruxelles DUPA ATENTATE ? FLORI si POLITISTI

loading...

Belgienii rămân uniți în fața tragediei care i-a lovit !

Inima Europei a fost atacată de teroriști, așa au titrat toate televiziunile de știri din lume despre atentatele care au avut loc în Bruxelles, marți (22 martie). Cifrele sunt dramatice: 31 de morți și 271 de răniți. Oamenii își plâng morții și au fost decretate trei zile de doliu național. Belgienii rămân uniții, iar în spatele lor stau țările europene solidare.

După atentate, Bruxellesul a activat planul regional de catastrofă. Deși oamenii au fost sfătuiți să stea în case, iar pe străzi patrulează armata și poliția, belgienii au ieșit să le aducă un ultim omagiu victimelor care și-au pierdut viața pe aeroportul Zavantem și la metroul din Bruxelles.

Oamenii au scris mesaje pe asfaltul din centrul orașului: „Mai multe stele pe cerul Bruxellesului”, „Je suis Bruxelles”, „Bruxelles pentru totdeauna”, „Bruxelles este în viață” Au aprins sute de lumânări și au adus flori.

Pe străzile Bruxellesului au fost pictate inimi în culorile steagului belgian. Belgienii și-au decorat străzile cu mesaje de pace și de solidaritate, precum „Islamul nu este terorism”, „Să rămânem uniți”, „Dragoste pentru Bruxelles”, „Imaginați-vă o lume trăind în pace” (versurile piesei lui John Lenon, „Imagine”).

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )