Publicitate

loading...

Cel mai nepriceput TRAFICANT DE CANABIS din lume!

Cel mai nepriceput TRAFICANT DE CANABIS din lume!
loading...

Cel mai nepriceput TRAFICANT DE CANABIS din lume!

Ploieşteanul Sebastian Niculae, de 27 de ani,  a închiriat un apartament în Sectorul 2 al Capitalei pentru a improviza o mică cultură de plante interzise. A etanşeizat uşa de la intrare şi a achiziţionat si un dispozitiv de etanşeizare a mirosului emanat de plante. Insa consumul foarte mare de curent electric a pus pe gânduri autorităţile care au descins în apartamentul închiriat pentru a vedea ce se întâmplă acolo.
Pentru canabis, Sebastian a cumpărat sisteme de irigare, iluminare şi climatizare, consumand de 130 de ori mai mult consum de energie electrică faţă de media celorlalte locuinţe. Oamenii legii au verificat, într-o primă fază contorul de curent electric, şi au observat că la apartament a fost un consum de 96 kilowaţi în 5 zile, ca mai apoi, pe o perioadă de 28 zile, apartamentul a cosumat 683 kilowaţi.

DIICOT a trecut la monitorizarea lui Sebastian Niculae. Discuţiile telefonice au scos la iveală unde era comercializat canabisul, mai exact in Ploiesti. In Bucureşti se cresteau doar plantele.
Cand au percheziţionat apartamentul tânărului au descoperit o cultură de 16 plante de canabis şi 8,3 kilograme din acest drog.
Dacă va fi găsit vinovat, Sebastian Niculae riscă o pedeapsă între 3 şi 15 ani de închisoare.

Citeste mai mult: adevarul.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]