Publicitate

loading...

Cel mai PERICULOS si VÂNDUT produs alimentar!

Cel mai PERICULOS si  VÂNDUT produs alimentar!
loading...

Cel mai PERICULOS si  VÂNDUT produs alimentar! ESTE CONSUMAT DE MILIOANE DE COPII, DAR FACE FOARTE MULT RĂU.

Ai trecut la un regim vegan, așa că ai înlocuit untul cu margarină. Sau poate că ai ales margarina pentru că ai vrut să ții post. Oricare ar fi motivul pentru care ai ales acest produs, este bine să te gândești de două ori înainte de a-l mai consuma. Asta pentru că se încadrează la alimente cu potențial toxic pentru organism și îți face mai mult rău decât bine! De ce este margarina atât de nocivă? Citește mai jos!

La origini, margarina nu era toxică pentru organism, era un fel de grăsime ce se putea întinde pe pâine. Ulterior, din raționamente de consumerism, în margarină au fost adăugate toate chimicalele pe care corpul și organismul nostru le digeră foarte greu, ele fiind modificate genetic: uleiuri din porumb, palmier, soia, bumbac, arahide. Între timp, producătorii de margarină au eliminat din compoziție acizii trans, margarina nu se mai obţine prin hidrogenare, ci prin inter-esterificare, acizii grași fiind reorganizați. Cu toate acestea și cu toate asigurările producătorilor că margarina nu afectează inima, nutriționiștii rămân la părerea lor, și anume că acizii artificiali precum cei din margarină sunt mult mai nocivi decât cei naturali. Margarina este un aliment sintetic, spre desoebire de unt, care cu toate că este hipercaloric, este tolerat mult mai bine de organism.

Margarina este făcută din uleiuri vegetale, asta este adevărat și probabil de aceea ai ales-o ca și înlocuitor al untului. Dar este cu adevărat un înlocuitor eficient și sănătos pentru organism sau doar dă această impresie? Știi cu adevărat ce mănânci și ce intră în organism? Mai jos, poți găsi câteva diferențe esențiale între margarină și unt, care te pot face să iei rapid o decizie în acest sens. Margarina, pe lângă multe altele, este ”plastic pe pâine”, așa a fost denumită de către specialiștii din domeniu. Este adevărat, ea conține grăsimi mononesaturate și polinesaturate, care la prima vedere, fac bine organismului și nu îl afectează cu nimic. Cu toate acestea, margarina conține și radicali liberi, care afectează organismul și îl intoxică, îngreunând și procesul de digestie. Margarina mai conține și vitamine sintetice, spre deosebire de unt, care are antioxidanți și vitamina A. Iar vitaminele sintetice nu se pot compara cu cele naturale, asta este clar.

Continuarea aici: elli.ro

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]