Cel mai periculos tip de barbat! Tipul de mascul de care categoric trebuie sa te feresti

Cel mai periculos tip de barbat! Tipul de mascul de care categoric trebuie sa te feresti

loading...

Cel mai periculos tip de barbat! Tipul de mascul de care categoric trebuie sa te feresti.

Aventurierii există, atât de partea femeilor, cât și de partea bărbaților. Este adevărat, în rgeneral, bărbații sunt cei care caută aventuri, pentru a suplini o lipsă pe care o au în viață sau în relație. Cum recunoști însă acești aventurieri și cum faci să te ferești de ei? Elli.ro îți răspunde imediat la aceste întrebări!

Aventurierii sunt ultimul lucru de care o femeie asumată are nevoie în viață. Ei sunt acel gen de bărbați care nu găsesc acasă sau în propriile persoane lucrurile de care au nevoie pentru a fi fericiți, așa că le caută în alte femei, sperând că vor primi ceea ce caută și că se vor împlini, în acest fel. De cele mai multe ori, dacă nu chiar de fiecare dată, aventurierii nu găsesc ceea ce caută, și asta pentru că de fapt, ceea ce caută se află ascuns în ei, nu în celelalte persoane.

Cum recunoști un aventurier?

Aventurierul poate fi recunoscut foarte repede, după atitudine și după replicile standard pe care le are la îndemână. El este cel care recunoaște cinstit că are o relație, dar că nu se mai simte împlinit cu această relație, care nu îi oferă satisfacție de nicio culoare. Cu toate acestea, alege să se complacă în ea, din frică și lașitate. E cel care îți va spune din prima ”la mine sau la tine”, după ce te va face să îl consideri o victimă, care are nevoie de atenție. Nu îi pica în plasă! Nu ai de ce să fii personaj în această dramă pe care și-a creat-o singur. Nu îl poți ajuta, soluția se află la el, nu la ceilalți.

Principalele tipuri de aventurieri

  • Am încă valoare pe piață”- sunt bărbați care s-au plictisit de relație și care consideră că nu mai pot oferi nimic în cadrul ei. Mai mult, că bărbația și farmecul nu le sunt recunoscute. Așa că aleg varianta de a cuceri alte femeie, pentru a-și demonstra ei lor că încă mai au valoare pe piață și femeile îi plac. Stai liniștită, nu caută nimic serios, vrea doar să își demonstreze lui că încă mai poate.
  • Aventurierul vârstei mijlocii– atunci când ajung la o anumită vârstă, atât bărbații, cât și femeile, încep să se îndoiască de calitățile lor. Panica se instalează, sexul nu mai este cum a fost, iar aventurierul din ei începe să se dezmorțească, în sforțarea de a o comite măcar încă o dată. Este tot o chestie de orgoliu și de neaaceptare, care se întâlnește atât la bărbați, cât și la femei. Cei care intră în această categorie sunt cei care ajung să cheltuie exorbitant de mult pentru a de demonstra celorlalți că încă mai au și încă mai pot. Cei care își iau iubite mai tinere, pentru a le arăta celorlalți din ce sunt făcuți. E un fel de falsă apreciere de care au nevoie pentru a se menține pe poziții.

Continuarea aici ——> elli.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )