CELE MAI CIUDATE COLECȚII DIN LUME! NU TE-AI FI GÂNDIT VREODATĂ CĂ OAMENII ȚIN ÎN CASE ASTFEL DE LUCRURI

CELE MAI CIUDATE COLECȚII DIN LUME! NU TE-AI FI GÂNDIT VREODATĂ CĂ OAMENII ȚIN ÎN CASE ASTFEL DE LUCRURI

loading...

CELE MAI CIUDATE COLECȚII DIN LUME! NU TE-AI FI GÂNDIT VREODATĂ CĂ OAMENII ȚIN ÎN CASE ASTFEL DE LUCRURI

Cu toții am colecționat diferite lucruri atunci când eram mici. Foarte puțini dintre noi am ajuns însă la performanța de la colecționa păpuși gonflabile, cozi de sirene din latex, cutii de lapte sau sosuri. Există o serie de colecționari în întreaga lume care au cele mai ciudate colecții, la care nu te-ai fi gândit niciodată! Cine sunt ei și ce colecționează, aflați în materialul de mai jos.

Păpuși gonflabile

Bob Gibbins(60) și soția lui Lizzie (55) au o colecție neobișnuită: suna pasionați de păpuși gonflabile. De-a lungul timpului, au reușit să adune în colecția lor 240 de astfel de păpuși, pe care le îmbracă și le scot la cumpărături. Bob mărturisesțe că pasiunea lui pentru păpuși a început în momentul în care le cumpăra copiilor jucării, printre care și păpuși din cârpă. Apoi a trecut la a cumpăra manechine de vitrină, pasiunea pe care a întreținut-o timp de câțiva ani. În momentul în care a descoperit un forum online despre păpușile de silicon, a realizat că asta este ceea ce vrea să colecționeze. Cu ajutorul soției lui, Gibbins și-a luat prima păpușă, în 2007, pe care a dat nici mai mult nici mai puțin decât…4000 de dolari! Dar acesta era doar începutul. De atunci, cuplul a început să cumpere din ce în ce mai des și din ce în ce mai mult păpuși gonflabile. Cele mai ieftine costau 600 de dolari, iar cele mai scumpe, din silicon, ajungeau chiar și până la 11.000 $. Acum, ei au ajuns să aibă 240 de păpuși și estimează că au cheltuit pe ele undeva pe la 160.000$. Cu toate că păpușile gonflabile au un unic scop, Bob spune că el niciodată nu și-a folosit ”fetele” în astfel de scopuri.

Cozi de sirenă

Unora le place jazz-ul, iar altora le plac… sirenele. Eric Ducharme este un tânăr cu o pasiune mai ciudată. Lui îi place să colecționeze cozi de sirenă! Cozile sunt din latex, iar Eric spune că îi place să le îmbrace, pentru a explora oceanul ca și…siren…

Continuarea aici ——–> elli.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )