Cele SAPTE LEGI ale UNIVERSULUI explicate

Cele SAPTE LEGI ale UNIVERSULUI explicate

loading...

Cele SAPTE LEGI ale UNIVERSULUI explicate.

Exista sapte legi universale sau principii care guverneaza tot ceea ce se petrece in Univers. Universul exista intr-o perfecta armonie cu urmatoarele sapte legi pe care le vom prezenta mai jos. Invataturile mistice, esoterice si vechile secrete ale civilizatiilor egiptene si grecesti, precum si cele indiene, care dateaza de peste 5000 de ani, toate atesta existenta acestor sapte legi fundamentale, ce nu pot fi ocolite de nimeni. De indata ce vom intelege aceste legi si ne vom alinia interior cu aceste legi fundamentale, vom trai experienta schimbarilor in fiecare domeniu al vietii noastre, dincolo de ceea ce am putut vreodata sa ne imaginam.

Primele trei dintre cele sapte legi sunt Legile fixe, eterne, ceea ce inseamna ca sunt absolute si nu pot fi modificate sau depasite. Acestea au existat dintotdeauna si vor exista intotdeauna. Celelalte patru legi sunt legi tranzitorii, maleabile, ceea ce inseamna ca acestea pot fi folosite intr-un mod mai eficient pentru a-ti crea realitate ideala.  Scopul fiecaruia dintre noi este acela de a stapani fiecare dintre cele sapte Legi Universale, ca mai apoi sa ajungem la nivelul la care vom putea transcede cele patru legi tranzitorii.

1. Legea Mentalismului (fixa)

Prima dintre cele sapte Legi Universale ne spune ca “totul este in mintea noastra – Universul este mental”. Tot ceea ce vedem si experimentam in lumea noastra fizica isi are originea in domeniul invizibil, mental. Aceasta este legea care ne spune ca exista o singura Constiinta Universala si o singura Minte Universala, originea manifestului. Toata energia si toata materia, la toate nivelurile, este creata si este subordonata Mintii Universale. Mintea ta face parte din Mintea Universala. Realitatea ta este o manifestare a mintii tale. Aceasta este adevarata putere a mintii tale.

2. Legea Corespondentei (fixa)

A doua Lege Universala ne spune: “Precum sus, asa si sus. Precum sus, asa si jos.”. Acest citat implica faptul ca exista o “armonie, un acord si o corespondenta intre cele doua”,  intre taramurile fizice, mentale si spirituale. Nu exista nicio separare, deoarece totul in Univers, inclusiv tu, cel care citesti aceste randuri, provi dintr-o din aceasi sursa, la fel ca tot ceea ce exista. Totul este unul singur. Pe peretii Templului lui Apollo din Delphi, Grecia, exista o scriere antica ce face referire la aceasta lege a corespondentei: “Cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste toate tainele Zeilor si ale Universului”.

3. Legea Vibratiei (fixa)

Cea de a treia dintre cele sapte Legi Universale este cea care ne atrage atentia ca, in Univers, “nimic nu este static, totul se misca, totul vibreaza”. Aceasta este legea care ne spune ca “intregul Univers este o vibratie. Stiinta a confirmat de curand aceasta lege. Noi, oamenii, inclusiv dumneavoastra, suntem energie pura care vibreaza la frecvente diferite.

Axioma “energiile asemanatoare se atrag”, cea pe care se bazeaza Legea Atractiei, are ca fundatie de baza aceasta lege. Tot ceea ce experimentam cu ajutorul celor cinci simturi este transmis prin vibratii. Acelasi lucru este valabil si in planul mental. Gandurile tale sunt vibratii, emotiile tale sunt vibratii, iar ceea ce este si mai interesant este ca poti sa inveti sa-ti controlezi aceste vibratii cu ajutorul vointei tale. Aceasta este adevarata putere a gandirii tale.

4. Legea Polaritatii 

Continuarea aici —-> howandwhy.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )