Cinci lucruri pe care ar trebui sa le stie femeile plinute!

Cinci lucruri pe care ar trebui sa le stie femeile plinute!

loading...

Cinci lucruri pe care ar trebui sa le stie femeile plinute!

Unele au complexe majore și se simt inferioare semenelor lor care se încadrează în standardele fizice fixate de societate; altele nu sunt deloc deranjate de kilogramele în plus și sunt convinse că acestea contribuie la farmecul personal.

Dacă faci parte din prima categorie, adică ești una dintre femeile plinuțe nemulțumite de aspectul lor, atunci articolul acesta este pentru tine. Pe site-ul www.demotivateur.fr am descoperit 5 lucruri pe care vrem să le împărțim cu tine. Citește-le și îți garantăm că te vei simți mult mai bine în pielea ta.

Iată, așadar, care sunt cele 5 lucruri pe care ar trebui să le știe femeile plinuțe.

1. Crede-i pe oamenii care îți spun că ești frumoasă

Auzi, adesea, de la persoanele din jurul tău – rude, prieteni, colegi – că arăți bine, că ești frumoasă, că ai ceva al tău ce nu are nimeni altcineva, dar ți-e greu să dai crezare complimentelor? Probabil gândești că primești complimente doar de la persoane care țin la tine, care cred că vorbele frumoase ți-ar putea reda încrederea în tine.

Trebuie să știi însă că dacă, într-adevăr, ai fi urâtă, nici măcar persoanele care te iubesc cel mai mult nu ți-ar zice că ești frumoasă, pentru că ar fi conștiente cu siguranță că nu poate exista ofensă mai mare.

Punctul lor de vedere, chiar dacă tu ai altă părere despre tine, este totuși un compliment. De ce să nu-l tratezi exact ca pe un compliment și să te bucuri de el?

2. Reține: nu ești frumoasă în ciuda faptului că ești plinuță, ci, dimpotrivă, ești frumoasă datorită faptului că ești plinuță

Observi diferența de exprimare, nu-i așa? În ciuda faptului că trupurile cu kilograme în plus nu sunt trupuri perfecte, ele sunt departe de a fi defecte. O femeie este frumoasă nu pentru că are o față frumoasă, ci este frumoasă pe de-a-ntregul. Rotunjimile nu îi știrbesc din farmecul personal, ci, dimpotrivă, îl sporesc.

3. Nu trebuie să faci sport zilnic pentru a te simți bine în pielea ta

Cu siguranță ai auzit și tu de persoane care au slăbit spectaculos zeci de kilograme pentru că, pe lângă dietă, mergeau zilnic sau chiar de două ori pe zi la sală.

Continuarea aici —-> www.avantaje.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )