Copiii cu handicap neuromotor au interzis la joaca! Romania, 2016. Noi nu integram un copil cu dizabilitati, ci il marginalizam. Il excludem!

Copiii cu handicap neuromotor au interzis la joaca! Romania, 2016. Noi nu integram un copil cu dizabilitati, ci il marginalizam. Il excludem!

loading...

Copiii cu handicap neuromotor au interzis la joaca! Romania, 2016. Noi nu integram un copil cu dizabilitati, ci il marginalizam. Il excludem!

Copiii cu handicap la membrele superioare si inferioare NU au voie sa foloseasca leaganele.
Primaria Deva este plina deinconstienti!
Asadar, noi nu integram un copil cu dizabilitati, ci il marginalizam. Il excludem!
In timp ce copiii se dau in leagane, un copil  cu handicap neuromotor are interzis la acestea.
In loc ca cei din primaria Deva sa caute solutii sa faca rampe si leagane speciale pentru micuti, le iau dreptul la joaca. De ce sa isi bata capul cand pot rezolva problema in halul asta?!

Un copil cu handicap neuromotor se poate da in leagan, ignorantilor! Trebuie doar sa il lasati si sa i-l faceti accesibil!
In loc sa primeasca caldura si o mana intinsa, acesti copii invata din primii ani de viata o lectie sumbra predata de niste functionari din primarie cu sensibilitatea unor râme: ei nu sunt la fel, nu au aceleasi drepturi cu ceilalti copii. Nu au dreptul la copilarie!

Asa arata un loc de joaca de afara.
Cei de acolo au reusit sa gandeasca proiectul astfel incat copiii cu dizabilitati sa nu se simta nedreptatiti.

Caleb Ross is one of the first kids to use the new playground at Mission Park Tuesday May 25, 2010. The equipment is accessible for children in wheelchairs and walkers and features a rubberized tile ground cover. CHRISTOPHER ANDERSON chrisa@spokesman.com

Asa este la noi in parc. Deva, strada Barbu Lautaru. Romania. EuroPA. 2016.

han

Citi mai multe aici —-> www.cronicipebune.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )