Cum arată un bordel dintr-o țară musulmană în care prostituția e legală

Cum arată un bordel dintr-o țară musulmană în care prostituția e legală

loading...

Cum arată un bordel dintr-o țară musulmană în care prostituția e legală.

Una din puținele țări musulmane în care prostituția este legală se numeste Bangladesh. Sandra Hoyn, fotograf, a petrecut mai mult timp în cel mai vechi bordel din țară și a stat de vorbă cu fetele. O clădire înconjurată de ziduri groase de doi metri, ”Lucrătoare” care s-au născut aici și nu știu ce înseamnă să duci o altfel de viață, sau femei care și-au găsit aici refugiu după o viață marcată de violențe din partea soților.

Povestea spusă de Sandra Hoyn în imagini a fost premiată de legendara companie Magnum Photos. Bordelul Kandapara din districtul Tangail este cel mai vechi și al doilea ca mărime din Bangladesh. Funcționează de aproape 200 de ani. În 2014 a fost demolat, însă a fost repus pe picioare în urma intervenției mai multor organizații neguvernamentale.

Poate părea ciudat că aceste organizații au intervenit pentru reînființarea unui bordel, însă activiștii au insistat asupra faptului că multe dintre femeile din bordel s-au născut aici, au crescut aici și nu aveau unde să se ducă. Suporterii bordelului consideră că este o muncă exact ca oricare alta și că femeile de aici nu-și doresc să facă altceva.

Așa se face că, la sfârșitul anului 2014, bordelul a fost reînființat, iar fetele s-au întors la lucru. Astăzi, zona bordelului este încercuită cu un zid gros de doi metri. Pe străzile din vecinătate sunt deschise tot felul de tarabe cu mâncare și ceainării. În spatele zidurilor, bordelul funcționează după propriile reguli, respectă propria ierarhie, complet diferită de ceea ce se întâmplă în restul societății.

Continuarea aici —–> m.click.ro

capture-20160726-152855-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )