CUTREMURATOR ! A MURIT LA PROPRIA NUNTA !

CUTREMURATOR ! A MURIT LA PROPRIA NUNTA !

loading...

Ucisă la nuntă, fiindcă nu a vrut să se mărite cu propriul verișor

Tatăl victimei a publicat fotografia cu scena crimei pe o rețea socială.

„Cu cel mai mare regret și cu cea mai mare durere anunț decesul fiicei mele. A murit într-o baltă cu propriul ei sânge, ca victimă a unei tradiții perfide”, a scris Ghazi, în dreptul fotografiei publicate.

O tanara a fost împușcată în timpul unei nunți, după ce a refuzat să îl ia în căsătorie pe propriul ei verișor.

Îndurerat și revoltat de cele întâmplate, tatăl ei a publicat o imagine de la locul crimei, în care tânăra de 21 de ani apare întinsă pe jos, într-o baltă de sânge.

Tragedia a avut loc în Germania, la nunta unei familii de kurzi. Tatăl victimei, identificat doar sub numele de Ghazi H, a declarat că familia lui a fugit din Irak și s-a stabilit în Germania pe când fiica lui avea numai trei ani. Tânăra Shilan avea cetățenie germană și studia managementul proprietății la o universitate din orașul Hanovra.

Tatal victimei susține că doi dintre frații lui, Numan și Hassan, au încercat să aranjeze o căsătorie pentru Shilan cu propriul ei verișor, Sefin (22 de ani). Fiica lui a refuzat, motivând că nu îl iubește pe Sefin, și l-a rugat să facă ceva pentru a opri căsătoria. „M-a implorat să fac ceva, așa că am anulat logodna”, a mărturisit bărbatul.

Din nefericire, decizia i-a fost fatală tinerei. „Numan și fiul lui Sefin, ucigașul, au refuzat să accepte. Erau hotărâți să se răzbune și să se asigure că onoarea nu era pierdută. Ce au făcut e o crimă teribilă, împotriva unei victime inocente. Par să fi uitat că trăim aici, în Europa”, a mai relatat Ghazi.

Shilan a fost împușcată de trei ori în cap, de către Sefin. Polițiștii au găsit arma crimei și sunt, acum, pe urmele ucigașului.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )