CUTREMURATOR ! CUM ARATA Zaventem, DISTRUS, la cateva zile după atentate

CUTREMURATOR ! CUM ARATA Zaventem, DISTRUS, la cateva zile după atentate

loading...

Două explozii au cutremurat aeroportul Zaventem din Bruxelles la 22 martie. Teroriștii Statului Islamic/Daesh au revendicat atentatele din capitala Belgiei, asumându-și responsabilitatea pentru zecile de vieți furate. În urmă au rămas familiile îndurerate ale victimelor, supraviețuitorii și rămășițele atacurilor în locul în care s-au detonat jihadiștii.

În zilele care au urmat, doar echipajele de urgență și anchetatorii au mai intrat în aeroport, potrivit dailymail.co.uk. Cei care au fost nevoiți să cerceteze zonele în care s-au desfășurat cele două explozii devastatoare au fost martorii unor imagini greu de suportat.

Mai multe fotografii cu aeroportul Zaventem, la două zile după atentate, au fost publicate în presa internațională. În imagini se văd pagubele făcute de explozii, dar și urme de sânge, care nu pare a fi complet uscat, și articole de încălțăminte sau obiecte vestimentare ale victimelor.

Reprezentanții aeroportului susțin că reparațiile vor dura luni de zile. „Deși structura clădirii este intactă, va trebui reconstruită în întregime, de la aerul condițional până la birourile de check in. Iar asta va necesita luni de zile”, a declarat directorul executiv al aeroportului Zaventem, Arnaud Feist.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )