CUTREMURATOR ! INCA O ISPRAVA a unui roman in Italia !

CUTREMURATOR ! INCA O ISPRAVA a unui roman in Italia !

loading...

Un român a atacat o italiancă cu un ciocan şi i-a furat geanta !
Poliţia italiană a dat publicităţii miercuri înregistrarea făcută de camerele de supraveghere cu românul care a atacat cu ciocanul o tânără din Italia şi fracturandu-i craniul, cu scopul de a o jefui, relatează La Repubblica.

 
Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei locale 21 (22 ora României). Fata era singură în compartiment şi mai avea puţin până la Milano.

Românul de 32 de ani a intrat în compartiment şi a început să o agreseze cu un ciocan instalat în tren pentru a fi folosit în situaţii de urgenţă, la spargerea geamurilor.

Fata a încercat să se apere, dar agresorul i-a fracturat craniul şi i-a rupt mâna. I-a luat apoi geanta, a coborât din tren şi a fugit.

Tânăra a fost găsită de angajaţii companiei feroviare şi dusă de urgenţă la spital, unde a fost operată.

Poliţiştii au reuşit să îl găsească pe român într-o clădire abandonată dintr-un sat din apropiere de Milano, datorită imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. El a fost arestat.

Românul era cunoscut forţelor de ordine şi avea antecedente pentru violenţă. Mai mult, el fusese expulzat în vara anului trecut din Peninsulă şi avea interdicţie să se întoarcă.

Formaţiunea antiimigranţi Liga Nordului i-a cerut explicaţii ministrului de interne în acest dosar, relatează La Repubblica.

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )