De ce să NU îi mai dai niciodată copilului tău crenvurşti! Nu vei mai mânca după ce afli cum se fabrică!

De ce să NU îi mai dai niciodată copilului tău crenvurşti! Nu vei mai mânca după ce afli cum se fabrică!

loading...

Medicii trag un semnal de alarmă şi avertizează în principal părinţii să nu le mai dea de mâncare copiilor crenvurşti niciodată. Potrivit unei noi cercetări, copiii care mănâncă mai mult de zece hot-dogi pe lună au de nouă ori mai multe şanse să facă leucemie în perioada copilărie.

Doctorii solicită insistent părinţilor să nu îi mai hrănească pe copiii lor cu crenvurşti sau cu câte un hot-dog din comerţ.

Mai mult, femeilor le cresc şansele ca micuţul lor să dezvolte tumori cerebrale mai târziu în viaţă dacă mănâncă un hot-dog pe săptămână în timpul sarcinii. Şi bărbaţii prezintă o probabilitate mai mare să transmită cancer copilului dacă consumă des crenvurşti înainte să devină taţi.

Te-ai întrebat vreodată cum se fac delicioşii crenvurşti pe care îi mănânci fierţi sau sub formă de hot dog?
Carnea ce rămâne pe oasele de pui după îndepărtarea bucăţilor mari, este dezosată mecanic, adică oasele se trec printr-o sită metalică, apoi resturile se conbimă cu apă. Rezultă o pastă rozalie care se amestecă imediat cu carne de porc tocată. Ceea ce iese nu seamănă deloc cu carnea de crenvurşti, nici la gust, nici la culoarea. Aspectul şi gustul produsului final sunt date de multe E-uri: coloranţi, conservaţi, arome, etc.

La finalul procesului descris de Daily Mail, compoziţia este “îndesată” în acele tuburi de plastic transparent, apoi este afumată.

Aşa se face că crenvurştii ieftini sunt unul din cele mai periculoase alimente pentru sănătatea noastră.

Continuare aici ——> www.unica.ro; reporter24.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )