Descoperirea secolului! Trupurile mumificate ale unor copii găsite lângă un vulcan

Descoperirea secolului! Trupurile mumificate ale unor copii găsite lângă un vulcan

loading...

Descoperirea secolului! Trupurile mumificate ale unor copii găsite lângă un vulcan!

Antropologii au făcut o descoperire uluitoare pe vârful unui vulcan din Argentina. Astfel, într-un bloc de gheaţă au fost scoase la iveala trupurile mumificate ale unei adolescente de 13 ani, alături de fratele ei de şase ani, precum si a unei fetitei de doar 6 ani care au murit în urmă cu 500 de ani.

Cercetatorii au facut descoperirea in apropierea vulcanului Llullaillaco din Argentina, la altitudinea de 6.739 de metri. Ei au stabilit ca cei 3 au adormit în urmă cu 500 de ani şi au murit înghețați, fiind descoperiți în anul 1999 în stare perfectă. Cazul a fost dat publicității in urma cu un an, iar printre alte informatii se amintea si faptul ca cele trei trupuri au fost conservate perfect, sângele fiind încă prin vene.

Mai mult, înfăţişarea lor este uimitoare şi cele trei trupuri par să doarmă în linişte, cu toate că sunt pe planetă de jumătate de mileniu. Părul şi hainele au rămas intacte. Cercetătorii au fost de părere că de vină pentru această mumificare perfectă ar fi atât aerul rarefiat din Munţii Anzi, cât şi temperaturile scăzute în care au fost găsiţi cei doi.

Continuarea aici ——> infoalert.ro

mumie

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )