DETALII CUTREMURĂTOARE despre CRIMA CARE A ȘOCAT ITALIA ȘI ROMÂNIA

DETALII CUTREMURĂTOARE despre CRIMA CARE A ȘOCAT ITALIA ȘI ROMÂNIA

loading...

Loredana, iubita lui Andrei Filip, vorbește despre cruzimea cu care cele două femei au fost ucise.

Detalii cu adevărat cutremurătoare au ieșit la iveală în cazul dublei crime care a șocat atât Italia cât și România. Potrivit antena3.ro, iubita românului care și-a ucis sora și mama, a fost părtașă la crimă.

Andrei Filip, tânărul de 20 de ani din județul Neamț, și-a executat mama și sora vitregă, le-a tranșat, după care le-a aruncat într-un râu, fiind ajutat de iubita lui în vârstă de 17 ani. Fata susține că nu a intervenit în cearta celor doi deoarece băiatul a amenințat-o că o va ucide și pe ea.

Conform ziarpiatraneamt.ro, în momentul crimei, iubita băiatului se afla în camera alăturată, se juca pe telefon. Fata susține că a auzit țipete de ajutor așa că a încercat să afle ce se întâmplă, numai că Andrei o închisese în cameră. Conform sursei, Andrei și-a strâns mama de gât, dar cum nu a reușit să o ucidă, i-a tăiat gâtul. După ce și-a ucis mama, tânărul a coborât la parter, a luat-o pe Larisa sora vitregă de 11 ani, a târât-o de păr până lângă cadavrul mamei după care a ucis-o cu sânge rece.

Cu ajutorul unui cuțit de bucătărie, criminalul a tranșat trupurile neînsuflețiteale celor două victime. Pentru a scăpa de corpurile tranșate, Andrei a avut nevoie de trei geamantane, așa că a deschis camera în care se afla iubita lui. Speriată de gestul  iubitului, Loredana a făcut tot ce i-a spus acesta. Fata i-a dat geamantanele băiatului, l-a ajutat să încarce corpurile tranșate și apoi a făcut curat. Într-un final, cei doi au cărat împreună geamantanele și le-au aruncat în râul dell’Adige.

În următoarea zi, cei doi tineri au venit în România, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Tinerii au anunțat că vin în țară deoarece Loredana și-a pierdut buletinul și trebuie să îl refacă, așa că nimeni nu a bănuit nimic. Sora lui Andrei, care locuiește și ea în Italia, l-a sunat, îngrijorată că mama lor nu răspunde la telefon. Acesta și-a mințit sora, spunându-i că mama lui avea o întâlnire cu un amic italian. Speriată de faptul că nu știe nimic despre mama și sora ei vitregă, fata a anunțat carabinierii. Autoritățile italiene, i-au spus fetei să își sune fratele să revină în Italia deoarece trebuie să ofere declarații privind dispariția celor două.

Loredana a rămas în țară și abia după ce a fost sigură că Andrei este în Italia, a povestit totul autorităților. Fata susține că tânărul a recurs la acest gest din cauza banilor, dar și pentru că familia lui nu o accepta pe post de iubită a lui Andrei.

citeste mai mult

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )