DOLIU in Statele Unite ! A MURIT fosta Primă Doamnă !

DOLIU in Statele Unite ! A MURIT fosta Primă Doamnă !

loading...

Văduva preşedintelui Ronald Reagan, Nancy Reagan a murit duminică la reşedinţa sa din Bel Air, Los Angeles, potrivit unui purtător de cuvânt al “Bibliotecii prezidenţiale Ronald Reagan”.

“Este din nou alături de bărbatul pe care l-a iubit”, a transmis prin Twitter fiul ei vitreg, Michael Reagan.

Nancy Reagan a fost una dintre cele mai influente prime doamne din istoria Statelor Unite în timpul mandatelor soţului său, în perioada 1981 – 1989.

“Nancy Reagan i-a fost devotată în totalitate preşedintelui Reagan şi ne putem linişti cu gândul că sunt din nou împreună”, a declarat fosta prima doamnă Barbara Bush, într-un mesaj semnat de ea şi de fostul preşedinte George H.W. Bush.

Celebră pentru pasiunea ei pentru modă, Nancy Reagan a fost criticată aspru de presa şi opinia publică americană, în timpul primului mandat prezidenţial al soţului ei, pentru faptul că a îndrăznit să înlocuiască vesela de la Casa Albă, care fusese plătită din donaţii private.

“Noaptea, dacă mă trezesc, mă gândesc că Ronnie este acolo şi îi vorbesc. Ceea ce îi spun nu are importanţă. Însă cred că este cu adevărat acolo. Şi îl văd”, a declarat aceasta pentru Vanity Fair, într-unul dintre rarele interviuri pe care le-a acordat. “Îmi lipseşte teribil”, a spunea Nancy Reagan. “Oamenii spun că timpul rezolvă totul. Nu este adevărat”, a mai spus aceasta.

Ronald Reagan, cel de-al 40-lea preşedinte al Statelor Unite, s-a născut pe 6 februarie 1911 şi a murit pe 5 iunie 2004, la vârsta de 93 de ani.

Fosta Primă Doamnă avea 94 de ani, informează BBC.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )