După ce soția și copilul i-au murit într-un groaznic accident și nu a fost lăsat să meargă la înmormântare, un deținut s-a sinucis în penitenciar!

După ce soția și copilul i-au murit într-un groaznic accident și nu a fost lăsat să meargă la înmormântare, un deținut s-a sinucis în penitenciar!

loading...

După ce soția și copilul i-au murit într-un groaznic accident și nu a fost lăsat să meargă la înmormântare, un deținut s-a sinucis în penitenciar!

In România, un deținut aflat într-un penitenciar și-a pus capăt zilelor după ce i-a fost refuzată o permisie de 24 de ore pentru a merge să își înmormânteze soția și copilul, morți într-un accident rutier.

Avocata Laura Vicol a vorbit despre acest caz:

“Pentru toți deontologii, pentru toți tinerii frumoși și liberi și în general pentru toți ăștia care lătrați că pușcăriașii nu sunt oameni privați doar de dreptul la libertate ci ar trebui omorâți cu pietre în piață publică, va spun ce s-a întâmplat într-un penitenciar din România în 2017.

Îl chema Bujor și avea 36 de ani. Condamnat pentru tâlhărie, executase 7 ani și mai avea 7 luni de detenție, de 4 ori refuzat în comisia de liberare condiționată. I-au murit soția și copilul în accident îngrozitor de mașină, mutilați, au fost duși la groapă fără să i se permită să asiste la înmormântare. La o săptămâna după i-a murit și fratele, i s-a refuzat o permisie de 24h să plângă la 3 cruci.

Acum s-a spânzurat, a crezut că asta e singură varianta în care poate să-i mai întâlnească.

Cu siguranță voi o veți duce mai bine, facturile vi se vor plăti singure și vara va veni mai repede pentru voi. Sunteți toți niște morți vii, fără pic de umanitate, fără suflet…

Aș mai scrie, dar mă duc să-mi țin copiii în brațe și să mă rog la Dumnezeu să va lumineze mintea!”, a scris Laura Vicol, citeaza reporterntv.ro.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )