Dupa ce sotul ei a murit, femeia din imagini s-a fotografiat in lenjerie intima. Ce a urmat este o adevarata lectie de viata

Dupa ce sotul ei a murit, femeia din imagini s-a fotografiat in lenjerie intima. Ce a urmat este o adevarata lectie de viata

loading...

Dupa ce sotul ei a murit, femeia din imagini s-a fotografiat in lenjerie intima. Ce a urmat este o adevarata lectie de viata.

Justin McCabe, tanara care in ultimul an a trecut prin cele mai urate momente din viata unui om: sotul i s-a sinucis, iar mama ei a decedat. Aceste evenimente au transformat-o pe tanara intr-o femeie si nu mai punea pret nici pe propria persoana.

Insa familia si prietenii au fost cei care au reusit sa o readuca la realitate. Justin a reusit sa se impace cu gandul ca a pierdut persoane importante din viata ei, iar prietenii i-au sugerat sa se apuce de sport si sa isi acorde mai mult timp. Femeia si-a facut o poza in ziua in care a decis ca trebuie sa inceapa o noua etapa din viata sa si si-a dat seama ca ajunsese la greutatea de 150 de kilograme.
Prima poza a fost doar inceputul celor 365 de zile de provocari pe care isi dorea sa le incerce. Fiecare imagine pe care o facea zilnic o ajuta sa prinda din ce in ce mai multa incredere. McCabe a reusit sa ii influenteze pe cei care se afla intr-o situatie similara nu numai prin imbunatatirea aspectului fizic, dar si in ceea ce priveste latura personalitatii.
 Tot dupa decesul mamei si al sotului, tanara si-a dat seama ca frica este doar de natura psihica si ca o poate depasi daca isi doreste cu adevarat. Frica de inaltimi si-a depasit-o prin sporturi extreme pe care a inceput sa le practice dupa ce a mai scapat de kilogramele care pusesera stapanire pe trupul sau.

„Am stiut ca daca voi putea sa traiesc fara sotul si mama mea, ar trebui sa incerc sa imi depasesc limitele si sa duc o viata asa cum si-ar fi dorit ei”, a declarat tanara.

 

capture-20160618-101056-crop

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )