Exista vreo autopsie a escrocului Dinu Patriciu, care a furat miliarde de la Statul Roman? Foarte convenabil, a murit de cancer. Cu banii stransi a putut cumpara orice, chiar si o noua identitate!

Exista vreo autopsie a escrocului Dinu Patriciu, care a furat miliarde de la Statul Roman? Foarte convenabil, a murit de cancer. Cu banii stransi a putut cumpara orice, chiar si o noua identitate!

loading...

Exista vreo autopsie a escrocului Dinu Patriciu, care a furat miliarde de la Statul Roman? Foarte convenabil, a murit de cancer. Cu banii stransi a putut cumpara orice, chiar si o noua identitate!

După moartea și înhumarea lui Patriciu, petrecute în condiții misterioase, cu multe aspecte controversate, au rămas foarte multe întrebări la care nimeni n-a răspuns, menționează comisarul.ro.

În 2014, Mihail Giurgea, pe siteul Capitalismpepaine.com, într-un material intitulat L-a VAZUT cineva pe Dinu Patriciu mort? punea niște întrebări. Ele rămân valabile și astăzi:

“Vad ca o multime de slugi care il elogiaza si il deplang pe marele miliardar (de la care, coincidenta, au papat bani la greu). Pe principiul ca “despre morti, numai’ de bine”. OK, dar cat de mort este Dinu Patriciu?

Ca viata lui se imparte in doua: inainte de escrocheria Petromidia si dupa aia.”

Inainte sa fure Petromidia 

Dinu Patriciu (de profesie arhitect, fara nici o treaba cu petrolul) avea o firma de constructii. Care, prin PNL, a primit contractul pentru noul sediu al Muzeului Satului. Pe care, in 4 ani si jumatate, n-a reusit sa-l termine, de mare antreprenor ce era.

Rafinaria Petromidia fusese deja vanduta turcilor de la Akmaya (firma care chiar cu petrolul se ocupa si care platisera si spaga cuvenita). Au RUPT contractul, pretext ca turcii nu platisera avansul, si i-au dat rafinaria GRATIS arhitectului Dinu Patriciu.

Banii pentru plata rafinariei, i-a primit tot de la Stat! Clar, e mana Securitatii.

 

Principala “afacere” a lui Patriciu dupa preluarea rafinariei, a fost MIC.RO, cu care s-a si facut de ras, si a si pacalit din nou o multime de oameni.

Haituit de noul DNA pro-american, a simtit ca e timpul sa se retraga. A vandut rapid Petromidia catre presedintele Kazahstanului (cel mai corupt om de pe planeta), cu complicitatea lui Victor Ponta, care dupa vanzare, A STERS, in ianuarie 2014, datoria de o jumatate de miliard de dolari a rafinariei catre Statul roman. Practic, a facut cadou 500 de milioane de coco, presedintelui Kazahstanului (tot din banii tai, roman idiot!). Exemplara colaborare stanga-dreapta, pentru binele patriei!

Patriciu s-a laudat ca a castigat 4 miliarde de euro, s-a vaitat ca e bolnav, a platit sa apara cateva poze suferinde prin presa, si a sters-o la Londra, tot in ianuarie. La Londra…a disparut total!

Continuarea aici www.secretulcunoasterii.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )