Facebook nu va mai fi niciodată la fel. Facebook cu plată? Fără confidenţialitate?

Facebook nu va mai fi niciodată la fel. Facebook cu plată? Fără confidenţialitate?

loading...

Facebook nu va mai fi niciodată la fel. Facebook cu plată? Fără confidenţialitate?

Îngrijorare printre cei aproape cinci milioane de posesori de conturi Facebook din România. Reţeaua de socializare anunţă schimbarea condiţiilor de utilizare. Zvonurile despre apariţia unei taxe şi lipsa de confidenţialitate nu sunt adevărate, spun specialiştii în mediul online. Modificări vor fi, dar nu în acest sens. Pe contul fiecărei persoane vor apărea mai multe reclame plus opţiunea de cumpărături online.

Isteria a invadat spaţiul online al celor care folosesc reţeaua de socializare. S-a ajuns la ipoteze conform cărora cei care au conturi vor fi obligaţi să plătească pentru ele sau că Facebook va avea drepturi depline asupra postărilor şi asupra continutului conturilor.

Cei mai mulţi au tradus greşit noii termeni şi condiţiile ce vor fi impuse. Aşa se face că sute de români au publicat diverse texte în care fac referire la diverse articole de lege sau la dreptul la intimitate, crezând că vor fi protejaţi de eventualele abuzuri.

Într-un interviu pentru o publicaţie de peste ocean, Matt Steinfeld, şeful departamentului politici de confidenţialitate al Facebook, demontează toate aceste ştiri. Omul susţine că reţeaua de socializare nu poate vinde ce nu e al ei, adică nici fotografii şi nici alt conţinut postat de utilizatori. Schimbările vor face doar ca reţeaua de socializare să devină şi mai comercială.

În funcţie de setările de confidenţialitate, fiecare poate vedea mai multe sau mai puţine reclame. Facebook vrea să obţină profit. Era nevoie de acest document pentru ca Facebook să intre în legalitate, să fie acoperit în utilizarea acestor date. Fie că vorbim despre utilizare de fotografii, mesaje sau filmuleţe”, a spus Sorin Kosz content manager Digi24.ro.

Continuarea aici —-> www.digi24.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )