Femeia asta a fost barbat inainte si ca sa fie frumoasa si-a injectat CIMENT in obraz! Dupa 10 ani arata asa! Doctorii au salvat ce s-a mai putut

Femeia asta a fost barbat inainte si ca sa fie frumoasa si-a injectat CIMENT in obraz! Dupa 10 ani arata asa! Doctorii au salvat ce s-a mai putut

Femeia asta a fost barbat inainte si ca sa fie frumoasa si-a injectat CIMENT in obraz! Dupa 10 ani arata asa! Doctorii au salvat ce s-a mai putut.

 Rajee Narinesingh si-a facut operatie de schimbare de sex si, pentru ca isi dorea sa arate si mai bine, a decis sa apeleze la un medic estetician pentru a-si injecta pometii. Habar nu avea ce urmeaza sa i se intample. Medicul i-a facut injectii cu ciment si adeziv in obraji.

Rajee Narinesingh a ajuns sa fie desfigurata, cu chisturi imense in zona pometilor. Dupa mai bine de 10 ani de chin, perioada in care a tot incercat sa apeleze la alti medici pentru a-si rezolva problemele, in sfarsit, femeia altadata barbat a reusit. A fost operata intr-un final si i-au fost scoase chisturile formate.

In cadrul unui nou reality-show, telespectatorii au putut urmari povestea lui Rajee, discutiile ei cu medicii specialisti si cum a decurs interventia de indepartare a nodulilor de ciment de sub pielea ei. Chisturile aveau dimensiunea unei mingi de golf si nu a fost deloc usor sa fie scoase.

Medicul care a operat-o nu avea licenta si a facut o serie de operatii ilegale, ajungand sa mutileze zeci de persoane injectandu-le superglue sau alti adezivi in piele.

Interventia asupra femeii a fost un succes, indepartandu-i-se formatiunile de pe fata.

Citeste mai multe aici —-> supertari.ro

3403399100000578-3583024-image-m-37_1462895691270

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.