FRIZER din Galati AGRESAT de un INTERLOP ! MOTIVUL, INCREDIBIL !

FRIZER din Galati AGRESAT de un INTERLOP ! MOTIVUL, INCREDIBIL !

loading...

Un frizer din Galați a fost desfigurat în urma unei agresiuni fizice de catre un interlop care voia să se tundă la el. Bărbatul a intrat în salon și i-a spus victimei să îl tundă, însă răspunsul acesteia l-a scos din minți pe agresor.

Interlopul a început să îl agreseze pe frizer, pe nume Cristian Haulica (39 de ani), cu pumnii și îmbrâncindu-l, potrivit stirileprotv.ro.

Deși a fost dat afară, la scurt timp, acesta s-a întors cu fratele lui geamăn și câțiva prieteni, agresandu-l pe frizer si defigurandu-l.

Se pare că motivul încâierării a fost acela că interlopul a cerut să fie tuns imediat, însă pe scaunul frizerului se afla, deja, un bătrân, iar la coadă mai așteptau alte patru persoane. Pentru că a fost refuzat, interlopul a hotarat sa ii aplice ”o lectie” victimei, pe nume Cristian Haulica.

„M-a înjurat că era acolo un om în vârstă pe scaun și să îl dau pe domnul de acolo jos de pe scaun, să se tundă el. Că se grăbea. Mai erau încă patru persoane aici, care așteptau și ei la rând”, a declarat victima, ulterior.

Se pare că nu este primul conflict dintre interlop și frizer. „ Ce au cu el, că am înțeles că nu-i prima dată? Chiar nu știu. Prima dată a spus că nu l-a tuns bine, dar acum i-am spus «Măi, dacă nu vă convine cum vă tunde, nu mai veniți la el!»”, a relatat proprietara casei în care este amplasat salonul, Caramfila Nanu.

În cele din urmă, Cristian Haulica a ajuns la spital cu multiple contuzii și traumatisme, cu fractură de mandibulă și cu dinții scoși.

Acesta a primit 55 de zile de îngrijiri medicale. În ciuda celor întâmplate, bărbatul susține că a fost sfătuit de polițiști să se împace cu agresorii în schimba unei sume de bani primite din partea lor.

Cristian Haulica nu a vrut să accepte „târgul”, așa că a depus o plângere împotriva fraților gemeni care l-au agresat si desfigurat.

Acum, cei doi indivizi se afla in cercetare penala.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )