Hagi a rabufnit dupa remiza cu Elvetia: Va spun eu adevarul pe care nu vi-l spune nimeni

Hagi a rabufnit dupa remiza cu Elvetia: Va spun eu adevarul pe care nu vi-l spune nimeni

loading...

Hagi a rabufnit dupa remiza cu Elvetia: Va spun eu adevarul pe care nu vi-l spune nimeni.

Fostul mare fotbalist Gica Hagi a facut o analiza transanta dupa remiza dintre Romania si Elvetia, din Grupa A a EURO 2016, acuzand in termeni duri tactica folosita de Anghel Iordanescu.

Gica Hagi a afirmat ca nu se regaseste in stilul de joc al echipei nationale, intrucat a sesizat o „mentalitate inferioara” din partea fotbalistilor, in special prin prisma tacticii defensive ce a fost folosita.

„Romania sta bine defensiv, dar ofensiv inca nu stim sau nu avem curaj sa atacam. Lucram foarte putin la aspectul asta, ne simtim inferiori si se pune in practica o strategie fara personalitate, fara joc ofensiv. Trebuie sa creezi o strategie de invingator, cu personalitate, sa construiesti si sa joci fotbal. Elvetia a jucat fotbal de la inceput, a creat si a reactionat tot timpul pe mingile pierdute.

Daca-i consideram mai buni, ne lasam! Ne lasam de fotbal si gata! Eu nu pot sa ma simt inferior. Niciodata! Niciodata! Daca nu formezi o mentalitate, daca nu sadesti, nu ai cum sa ai! Va spun eu adevarul pe care nu vi-l spune nimeni! Dintotdeauna Romania a jucat numai de jos, cu alibiuri. Nu avem personalitate! Daca pleci cu strategia asta, numai asa joci!”, a spus Hagi la Dolce Sport.

Regele a cerut astfel o schimbare radicala in jocul echipei nationale, considerand ca a sosit momentul in care trebuie sa credem ca putem sa atacam.

Continuarea aici —> simpaticul.eu

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )