Hagi arunca vorbe grele adversarilor sai şi lui Becali!

Hagi arunca vorbe grele adversarilor sai şi lui Becali!

loading...

Hagi arunca vorbe grele adversarilor sai şi lui Becali!

Hagi, antrenor la Viitorul, simte presiunea succesului şi a organizat o conferinţă de presă incendiară în care a spus lucrurilor pe nume.
Hagi simte presiunea succesului şi a organizat o conferinţă de presă incendiară în care a spus lucrurilor pe nume. El nu şi-a cruţat rivalele şi nici pe Gigi Becali: “Este lipsă de respect faţă de copiii aştia, nu pot să câştige un meci că imediat se aruncă cu acuzaţii. Nu au probe, dar vorbesc despre noi. Noi am tăcut şi am jucat. Probabil că acum sunt speriaţi că avem şi noi şansa noastră de a câştiga titlul, o şansă unică, dar făcută pe multă muncă. Să întrebaţi jucătorii câte ore stau cu mine la antrenamente şi cum muncesc! Iar o să se găsească cineva care să spună că am început să mă simt persecutat. Staţi liniştiţi, că eu lupt, pentru că am valori profesionale bune”, a zis Hagi la conferinţa de presă.
“Ca să primeşti, trebuie întâi să dai. Şi eu dau. Campionatul se va lua cu ajutorul Celui de Sus. Noi trebuie să jucăm bine ca să avem şansă. Aţi văzut ce şansă am avut cu Steaua, când i-am bătut cu 3-1! Pe aia a dat-o Dumnezeu! Au avut şi ei şansa lor, că s-a accidentat Hodorogea şi am jucat în 10. Poate a venit rândul nostru să câştigăm! Becali ştie că e greu să ia titlul, nu doarme noaptea. Eu dorm. Eu am investit 30.000 de euro, el 8 milioane, aşa că presiunea e la el. Nu e aşa cum zice Gigi că ar fi deja campioni”, a mai zis Hagi, conform gsp.ro.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )