Hitler a murit la vârsta de 95 de ani in Brazilia. Documente desecretizate

Hitler a murit la vârsta de 95 de ani in Brazilia. Documente desecretizate

loading...

Hitler a murit la vârsta de 95 de ani in Brazilia. Documente desecretizate.

Intr-un articol apărut pe site-ul dzr.org.ro, Hitler nu a murit in anul 1945, ci a fost escortat tocmai in Argentina (San Carlos de Bariloche) cu celebrele submarine U-977 si U-530 de catre membrii Thule, Vril si cei ai Soarelui Negru ! Hitler a murit la varsta de 95 de ani in Brazilia ! Curtea Constitutionala a Germaniei sustine ca al Treilea Reich continua sa existe si astazi ! Informatii uluitoare despre bazele subterane si OZN-urile ale Reich-ului din diverse locatii de pe Planeta !

 Citeste si Reacția lui Vladimir Putin după asasinarea ambasadorului rus la Ankara!

Citam urmatoarele dintr-o alocutiune adresata de amiralul Donitz cadetilor militari la Laboe, langa Kiel, in octombrie 1944:

„Marinei militare germane ii revine in viitor o sarcina si mai importanta… Marina militara germana cunoaste toate cotloanele ascunse ale marilor, si nu-i va fi deloc greu ca, intr-un caz extrem sa-l duca pe Fuher intr-un loc unde sa-si poata face in toata linistea ultimele pregatiri.”[2]

Trebuie precizat ca Donitz facuse insa inca din 1943 urmatoarea afirmatie:

„Flotila germana de submarine este mandra de a fi putut pregati pentru Fuher un paradis pamantean, o cetate inexpugnabila, undeva in aceasta lume.”

Printre cele 120 de submarine care parasisera portul Kristiansund la 2 mai 1945, se aflau si celebrele U-977 si U-530. Pe parcurs insa, aceste doua vase s-au despartit de convoiul care se indrepta spre Neuschwabenland (Noul Tinut Svab), indreptandu-se spre Mar del Plata, Argentina, unde au si ajuns si s-au predat pe 10 iulie 1945 (U-530), respectiv pe 17 august 1945 (U-977). Fostul comandant al submarinului U-977, Heinz Schaeffer ne ofera in cartea sa „U-977 – Calatorie secreta spre America de Sud”, o serie de detalii cu privire la imprejurarile si evenimentele respective. Dupa capitularea navei sale in Mar del Plata, capitalul Schaeffer si echipajul sau au fost supusi unor serii intregi de interogatorii, luate mai intai de catre o comisie de anchetare argentiniana, apoi de catre ofiterii uneia anglo-americane, iar apoi, dupa trecerea lor din prizonieratul american in cel britanic, au urmat si alte audieri.

Citeste si Anunţ important pentru toţi şoferii. Maşinile diesel vor fi interzise.

Iata care au fost intrebarile, care au revenit cu asiduitate in timpul audierilor:

„Capitan, i-ati avut cumva la bord pe Hitler, Eva Braun si pe Bormann?”[3]

Ulterior i s-a explicat in careul ofiterilor:

„Capitan, asupra dumneavoastra planeaza banuiala de a fi scufundat in urma cu cateva zile nava braziliana cu aburi „Bahia”. Se presupune, de asemenea, ca i-ati fi avut la bord pe Adolf Hitler, Eva Braun si Martin Bormann. Acestea sunt punctele care trebuie lamurite mai intai…”[3]

Cateva saptamani mai tarziu, l-au luat si americanii la intrebari:

„L-ati ascuns pe Hitler! Hai, vorbiti odata. Unde se ascunde?”[3]

Continuarea aici —-> infoalert.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )