Iata ‘MOTIVUL’ cu fusta scurta pentru care A DIVORTAT de Bombonica

Iata ‘MOTIVUL’ cu fusta scurta pentru care A DIVORTAT de Bombonica

loading...

În 2012, când au avut loc alegerile parlamentare, toată lumea o arăta cu degetul pe atragatoarea Cătălina Ștefănescu. Pe atunci, avea doar 23 de ani, dar și un mare potențial, pe care l-a văzut în ea Liviu Dragnea.

Se pare că președintele social-democraților a pus ochii pe tânără în martie 2008, la o petrecere  PSD.

Cu fusta ridicol de scurta și buricul la vedere, Cătălina a fost în centrul atenției și a dansat atât cu Liviu Dragnea, care atunci era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, dar şi cu fostul lider PSD, Adrian Năstase, după cum o arată fotografiile vremii.

În același an, a devenit membră PSD, iar după alți patru ani, fără a avea experiență politică, a fost trecută pe listă la alegerile parlamentare din partea PSD.

Așa că dintr-o simplă secretară a ajuns deputat de Teleorman în Parlamentul României. Unul șters, având în vedere că  nu a ieșit la rampă cu inițiative legislative sau luări de cuvânt la tribună. „Deşi sunt tânără, să știți că am parcurs toate treptele ierarhice. Acum sunt parlamentar PSD, deci am rămas consecventă”, le-a declarat Cătălina unor jurnaliști.

Gurile rele spun că fata cu nurii la vedere l-a înnebunit pe Dragnea, astfel că soția sa, Bombonica, nu a mai suportat șușotelie și gândul că este înșelată.

Astfel că separarea s-a produs, deși liderul PSD a ținut ascuns faptul că este un bărbat divorțat încă din 2015. Până acum, când DNA a luat-o la audieri pe fosta sa nevastă.

Ea este acuzată de abuz în serviciu după ce ar fi menținut în funcții patru angajați, ”fantomă”, la  Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, acolo unde era șef serviciu.

Procurorii spun că patru angajați erau plătiți lună de lună, deși nu s-au prezentat niciodată la serviciu. Bombonica Prodana (fostă Dragnea) este acuzată că ar fi acoperit ilegalitățile comise de colegii ei.

Suma totală înacasată de cei patru angajați se ridică la peste 150.000 de lei.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )