IN LIBERTATE ! Directoarea de grădiniță acuzată că îi agresa pe copii rămâne în libertate sub control judiciar

IN LIBERTATE ! Directoarea de grădiniță acuzată că îi agresa pe copii rămâne în libertate sub control judiciar

loading...

Tribunalul București a decis joi ca Ioana Neagu, directoarea grădiniței particulare “Flipper Garden” din București, acuzată că ar fi agresat mai mulți copii, să fie cercetată în continuare în libertate sub control judiciar.

Tribunalul a respins o contestație a procurorilor și a mentinut decizia din 31 martie luata de Judecatoria sectorului 5, hotărârea judecătorilor fiind definitivă.

Pe perioada celor 60 de zile de control judiciar, Ioana Neagu nu are voie să părăsească Bucureștiul și să comunice sau să se apropie de persoanele vătămate și de membrii familiilor acestora și nici de angajații grădiniței.

De asemenea, Ioana Neagu nu poate exercita funcția de director de grădiniță.

Ioana Neagu a fost reținută, săptămâna trecută, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat că Ioana Neagu a agresat fizic trei minori (în vârstă de 1 an și 11 luni, 5, respectiv 6 ani), care erau înscriși la grădinița unde era directoare.

Ancheta în acest caz a fost demarată după ce în presă au apărut imagini cu directoarea care îi agresa fizic pe cei mici.

Totodată, procurorii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, fiind efectuate verificări suplimentare privind modul de organizare și funcționare a grădiniței.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )