INCREDIBIL ! Ce a pățit un actor „crucificat”, în timpul unui spectacol

INCREDIBIL ! Ce a pățit un actor „crucificat”, în timpul unui spectacol

loading...

Un actor care interpreta rolul lui Iisus Hristos a fost „crucificat” în timpul sărbătorilor pascale catolice, cascadoria făcând parte dintr-un show regizat. Cu toate acestea, bărbatul era să își piardă cu adevărat viața. Fiind un spectacol improvizat, actorul s-a urcat pe o cruce improvizată la o înălțime destul de mare, dar a căzut, agățându-se de cablurile care ridicau stâlpul. Starea bărbatului este necunoscută.

Se presupune că întâmplarea a avut loc în Mexic sau în Guatemala, dar nu se cunoaște locația exactă, potrivit Metro.co.uk. Cert este că bărbatul încerca să interpreteze rolul lui Iisus Hristos într-un spectacol în timpul Săptămânii Patimilor. Din cauza balansului mult prea mare, bărbatul a căzut de la o înălțime de patru metri, agățându-se de cablurile care ar fi trebuit să echilibreze crucea. Nu se cunosc încă date oficiale despre starea actorului.

În ciuda faptului că spectacolul s-ar fi putut termina cu o tragedie, căzătura bărbatul a stârnit hohote de râs pe internet, nu atât din cauza întâmplării, ci a faptului că s-a exagerat. Bărbatul a fost poreclit El Cristo Batman sau El Cristo Volador – Hristosul zburător.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )