INCREDIBIL ! Iata de ce MILIARDARII lumii poartă ACELEASI HAINE aproape în fiecare zi

INCREDIBIL ! Iata de ce MILIARDARII lumii poartă ACELEASI HAINE aproape în fiecare zi

loading...

Oamenii de succes, fie ei politicieni sau afacerişti cu profituri de miliarde de euro, au în comun un singur lucru: stilul vestimentar simplist. Iar dacă te-ai întrebat de ce se îmbracă aproape în fiecare zi aceleaşi haine, află că nu pentru că ar fi zgârciţi, ci pentru că aşa ies mai uşor în evidenţă.

De la fondatori de companii de succes, precum Apple sau Facebook şi până la preşedintele Americii, cu toţii sunt adepţii stilului vestimentar numit „şifonierul-capsulă”. Cei care adoptă acest stil au în garderobă doar 10-15 articole vestimentare.

Motivele pentru care optează pentru simplitate sunt geniale.

În primul rând stilul vestimentar se transformă într-un simbol. Hainele pe care le poartă ei devin o uniformă, care va fi uşor de  întipărit în mintea publicului. Steve Jobs, fostul şef al Apple, de exemplu, a adoptat în ultima parte a vieţii „uniforma” formată dintr-o pereche de blugi şi o helancă neagră, iar Mark Zuckenberg, fondatorul Facebook, foloseşte tricourile bleumarin.

De asemenea, se pare că o garderobă simplă înseamnă mai putine decizii de luat în această privinţă şi mai puţină energie consumată. Având în vedere ce hotărâri au de luat în fiecare zi, unele dintre ele afectează poate viaţa a mii de oameni, eliminarea interesului pentru haine le conservă resursele pentru a se gândi la lucruri cu adevărat importante.

„O să mă vedeţi doar în costume gri sau bleumarin. Nu imi place să mă gândesc la ce mananc sau ce haine port, am multe alte decizii mai importante de luat”, a mărturisit preşedintele american Barack Obama.

Iar ultima explicaţie este şi cea mai practică. Cei mai mulţi adoptă un stil vestimentar neutru, bazat pe culori şi modele unice pentru a evita o apariţie stânjenitoare în public şi, evident, pentru a scăpa de criticile comentatorilor de modă.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )