Indianul care nu mananca si nu bea apa niciodata. Posteste de 73 de ani!

Indianul care nu mananca si nu bea apa niciodata. Posteste de 73 de ani!

loading...

Indianul care nu mananca si nu bea apa niciodata. Posteste de 73 de ani!

Printre noi se găsesc fiinţe care au depăşit barierele foamei şi necesităţii de hrană ori de apă pentru a supravieţui. Mai bine de 3.000 de persoane din întreaga lume susţin că, prin intervenţie divină sau nu, n-au mai pus gura de ani buni pe mâncarea noastră cea de toate zilele.

În termeni ştiinţifici, aceste persoane sunt numite „autotrofe“, cuvântul explicând capacitatea lor de a supravieţui fără hrană obişnuită. Organismul acestora transformă razele solare ori aerul pur în surse de energie asemănătoare hranei solide ori apei. Câţiva dintre autotrofi şi-au dezvăluit condiţia, fiind supuşi la numeroase teste, în încercarea de-a le fi înţeleasă mai bine această putere specială.

Printre cei mai cunoscuţi autotrofi se numără indianul Prahlad Jani, care se hrăneşte doar cu aer. De altfel, înainte de internarea lui într-un spital pentru teste, acum trei ani, Jani le-a mărturisit doctorilor că nu mai mâncase ori băuse ceva din 1940. Indianul îşi petrece mare parte din zi făcând yoga (o serie de practici antice indiene menite să ajute un om să ajungă la starea de pace interioa­ră). El i-a uimit şi mai mult pe medici pe parcursul seriilor de experimente care i-au fost făcute.

Acesta n-a mâncat, n-a băut un strop de apă şi n-a făcut duş ori baie – cu toate astea, urina se acumula în vezica lui urinară. Cum a ajuns acest om să trăiască fără să bea ori să mănânce? Jani spune că la vârsta de 8 ani i s-a arătat zeiţa indiană Amba, cea care, în credinţa populară, menţine fertilitatea ogoarelor. Aceasta i-a dat să bea apă divină dintr-o peşteră şi, de-atunci, Jani n-a mai avut nevoie de nimic altceva.

Citeste mai multe aici —> www.clickpentrufemei.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )